Ezek a meretek megfelelnenek ahoz hogy modell lehessek? (lent)
Figyelt kérdés
Mellboseg : 89cm
Derek:90cm
Has:60cm
174 cm vagyok es 16 eves.
2013. aug. 27. 15:13
11/18 anonim válasza:
Van magasség mérce a modelleknél és az 180 cm:)
(Modell vagyok úgyhogy értek hozzá:))
12/18 anonim válasza:
igen tudom de akkor is:
nálunk így van: 173+---------------> és nincs vége! (am én is az vagyok) olyan hogy túl magas modell nincs *-*
13/18 anonim válasza:
Első vagyok: Fáj az igazság? Én egy modellügynökségnél dolgoztam kis ideig. Szerinted? Fingom nincs róla? Amúgy ebből látszik a gyerekességetek, hogy lepontoztok, csak mert mondtam valamit, ami igaz... SZÁNALMASOK VAGYTOK!
14/18 anonim válasza:
nekem m1 nálunk 172 cm től mérik a lányokat ÉS nincs vége, egyszerűen nincs olyan hogy valaki túl magas *-*
15/18 anonim válasza:
Még mindig az elsőnek: Kíváncsi vagyok milyen ügynökségnél dolgozhattál... Menj be az egyik NORMÁLIS ügynökséghez és kérdezd meg, hogy mennyi a minimum ;) Majd ott felvilágosítanak.
17/18 A kérdező kommentje:
Sajnalom hogyha osszekevertem ... Akkor a csipom 90 es a derekam 60 :)
2013. aug. 29. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!