Beleillenék a modellek közé ilyen arccal?
2013. aug. 13. 10:42
21/33 anonim válasza:
Pedig biztos, hogy 2 napja is kaptam tőled képet, ráadásul ugyanezt. Igaza van az egyik előzőnek. Sőt, fél éve is.
22/33 A kérdező kommentje:
Én arról nem igazán tehetek szerintem..De tök jó mert így legalább beigazolódik amit gondoltam
Nem tudom mire jó ez..
2013. aug. 13. 10:59
23/33 anonim válasza:
Gyönyörü vagy és szerintem elmehetnél. De neked kell döntened, hogy modell akarsz lenni vagy boldog. Mert szerintem a kettő nemnagyon fér össze vagy ritka.
24/33 anonim válasza:
Nem tudom miért bántjátok szegényt. Modellkedni szeretne, mint megannyi kortársa. Egész alakos fotóval többre mennénk, de az arca alapján simán lehet modell, mert azért elég szubjektív döntések alapján jönnek ki a szupermodellek. Szóval ebben a kérdésben csakis a döntéshozók véleménye számít.
Az én privát véleményem, hogy inkább szép, mint karakteres.
25/33 anonim válasza:
Nah használják már a puncidat? :OO
26/33 anonim válasza:
átlagos vagy és ronda az orrod. a szépségeddel nem fogsz előbbre jutni, de ha van gazdag faterod és/vagy hajlandó vagy leszopni bárkit, akkor van jövőd a szakmában. egyébként nincs, nem vagy különleges.
27/33 anonim válasza:
öhm a válaszoló megfordÍtták a képet? ebbe a csajba mi szép? sza.rá van fotosopolva a kép, egyáltalán nem szép se a szemed se az orrod. talán a szád az.
29/33 Szergej55 válasza:
Szerintem is szép vagy, de inkább ne pazarold el magad a modellszakmában!
30/33 anonim válasza:
szerintem átlagos agyonkent pózerp.csának tűnsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!