Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Beleillenék a modellek közé...

Beleillenék a modellek közé ilyen arccal?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Tetszik ez a szakma nagyon.:)

Köszönöm előre:)

2013. aug. 13. 10:42
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Mégegyszer megnézve a képed: inkább nagyon szép vagy, mint modelles. Sajnálom, Szivem!
2013. aug. 13. 10:48
 12/33 anonim ***** válasza:
70%
Ugyan már, bárki lehet modell... Mindenkiből ki tudják hozni a dolgot. Van akit felfedeznek, mások meg lobogtatják a pénzüket. Valami úton módon csak össze jön. Csinálsz egy kis gerillamarketinget magadnak, minden válogatásra vagy tudom is én mire elmész, csinálsz magadról többtízezerért portfóliókat, elküldözgeted mindenhová... Csak bejön. Vagy feküdj le fotósokkal.
2013. aug. 13. 10:49
 13/33 A kérdező kommentje:

hm...:)

Nagyon nagy élettapasztalatod lehet ha arcból megtudod mondani ki mennyire okos :)

Nem,nem fényezést vártam,csak véleményeket.

Szerintem van szemetek.Ezért linkeltem be a modelleket hogy legyen viszonyítási alapotok....

14/33 anonim ***** válasza:
te már tettél fel ide magadról képet, akk stewardess akartál lenni ilyen arccal...
 15/33 A kérdező kommentje:

Én biztosan nem..

Azt hallottam hogy valaki visszaél a képeimmel.

De én egyszer tettem ki ezzel kapcsolatban kérdést és onnan folyamatosan lopkodták a képet..

Igazából ezzel a kérdéssel erre vártam ;) Tehát akkor igaz...

2013. aug. 13. 10:51
 16/33 anonim válasza:
Nekem csak az orrod nem tetszik, de látom a modellek közt is van hasonló, úgyhogy hajrá.
2013. aug. 13. 10:52
 17/33 anonim ***** válasza:
Szerintem nem túl szép az arcod, és ha tényleg érdekel milyennek tartják az arcodat akkor egy smink nélküli képet kellene feltenned, mert a ügynökségre is gyakran sminknélkül kell menni, hogy feltudják mérrni a valódi adottságaidat. Amugy átlagos arcod van, modellnek végülis jó, annak bárki elmehetne mert elég ocsmány modelleket is látni..
2013. aug. 13. 10:54
 18/33 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, azt kihagytam hogy 170cm alatt ne is álmodozz, hány cm vagy?
2013. aug. 13. 10:54
 19/33 A kérdező kommentje:
:D:D!
2013. aug. 13. 10:55
 20/33 A kérdező kommentje:
172 :D
2013. aug. 13. 10:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!