Modellkedés gerincferdüléssel?
Figyelt kérdés
Lehetnék modell enyhébb alig látható gerincferdüléssel?2013. aug. 9. 18:09
1/2 anonim válasza:
Speciális, személyre szabott gyógytornával egy durvább ferdülés is látszhat kívülről egyenesnek. Szóval ha nem látszik, akkor persze.
2/2 A kérdező kommentje:
14éves vagyok a multkor egy modellügynökség fel is ajànlotta a munkát tudatában ezzel de akkor még nem nagyon érdekelt.na az a lényeg hogy 10 eves koromtol gyogytornazok igaz minden nap kéne de elfelejtem néha és füzőt is kaptam hogy gyorsabban helyrejojjon na szoval nemlátni annyira aztmondjak csak enlatom mett tudom hogy ottvan de a fűzőt annyira cikinek tartom főleg ìgy középiskolàban..
2013. aug. 10. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!