Modellügynökségeket írtok? Van esélyem?
Figyelt kérdés
Minden nem kamu modell ügynökséget leírtok nekem? Nagyon megköszönném! És még egy kérdés Szerintetek van esélyem?(ha igen hol?) [link] 2013. aug. 9. 17:34
21/32 A kérdező kommentje:
szerintetek szép az arcom vélemény?:S:))
amúgy még nem irtak ,de utnna olvsastam hogy legyek türelemmel mert kb 1hét és ha utánna sem irnak kitartás és írjak mégegyszer amúgy írtam Vince Bálintnak is , ő fedezte fel Palvin Barbarát(L) szóval csak csak.
2013. aug. 12. 13:44
22/32 anonim válasza:
Átlagos, de szép lány vagy. De azért szorítok, írd le ha irtak :)
23/32 anonim válasza:
Most akkor irtak már vagy nem?
24/32 anonim válasza:
engem az érdekelne,hogy hova küldtél levelet,mert én egy mailcímet sehol nem találok
25/32 anonim válasza:
Nem akarok ünneprontó lenni, de Barbi ügynökének neve Baráti Vince, nem pedig Vince Bálint... Biztos az ICON-hoz jelentkeztél??
Amúgy mivan a többi ügynökséggel? Azok nem írtak?
26/32 A kérdező kommentje:
akinek az e-mail kell mennyen googlre, igen az ICON hoz jelentkeztem:) visszaírtak azt mondták szép vagyok de most nem olyan karakteeket keresnek mint amilyen én vagyok.
2013. aug. 13. 03:14
27/32 anonim válasza:
Tessék, itt van az ICON e-mail címe: [link]
28/32 A kérdező kommentje:
mindenkinek üzenem ,hogy összejött:)
2013. dec. 26. 00:30
30/32 anonim válasza:
Szia, melyik ügynökségnél? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!