Modellügynökségeket írtok? Van esélyem?
Te mitől gondolod magad modellnek? Azért mert vékony vagy és hosszú a hajad? ....
Nem értem a mai fiatalokat, mindenki modell akar lenni.
Nem a külsőddel van baj, mert szép vagy, de ez csak egy dolog.
(Az első vagyok) Akkor így azért van esélyed. Persze pózolgatni is tudni kell, diéta, mozgás, alkalmazkodás, stb... nem vagyok szakértő :D
Egyébként én a nyíregyházi vogue modellügynökségről hallottam, másról sajnos nem (van weboldala is). Esetleg tedd fel magad a modellonline.hu-ra
Icon, Visage, Attractive, Valentine Model ezek a legjobb, professzionális ügynökségek. Ha ők látnak benned fantáziát, akkor híres modell lehetsz. A többi ügynökség, ahol a portfólióért fizetni kell, kamu. Semmi értelme tíz- sőt százezreket kiadni egy portfólióért, meg feltölteni a képeidet egy "ügynökség" oldalára, és várni a csodára.
Ha a 4 felsorolt közül valamelyikhez bekerülsz, elkönyvelheted, hogy sikeres modell leszel. Persze nem Palvin Barbi szintű, de mehetsz fashion week-re, divatbemutatókra, magazin fotózásra, külföldön.
Szakmabeli vagyok, szerintem hanyagold!
Nem szépnek kell lened hanem különlegesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!