Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Így van esélyem, hogy modell...

Így van esélyem, hogy modell legyek?

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, 170 centi. Amivel nem igazán vagyok megelégedve, az a 45-46 kilóm (hízókúrázok, de az alkatom miatt nehéz). Most ez lehet, hogy egósan fog hangzani, de a modellügynökség honlapján láttam nálam... csúnyább (nem szeretem ezt a szót emberekre használni) modelleket is. Bár olyan 8. világ csodája sem vagyok, inkább átlagos (szerintem). Szeretem, ha fotóznak, és szinte minden ruha (cipő, kalap, stb. jól áll. (Csak a napszemcsi meg az a "divatozós sál" nem annyira.) Az jelenthet hátrányt, hogy szemüveges vagyok (az mondják, hogy jól áll, de ha hátrány le tudom venni, mivel csak feles). És az, hogy valamikor télen fogszabályzós leszek? (Ha ezeket az adatokat leírnám e-mailben egy ügynökségek, válaszolnának rá?) Ui.: Persze most nem arra gondoltam, hogy egyből kifutókon trappolok meg versenyeket nyerek. :)

2013. júl. 26. 20:26
 1/4 A kérdező kommentje:
És ami még fontos: Ennek lenne valamilyen költsége?
2013. júl. 26. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Kezdetben van költsége, érdemes nyitnod egy weboldalt, ahol saját magad reklámozod, mint modell, referenciákkal, természetesen ehhez szükséges elkészíteni pár portfóliót is, hogy komolynak tűnj a cégeknél.

Ennek van egy minimális költsége.

Viszont innentől megfelelő kapcsolatokkal már komoly cégek fognak megkeresni, hogy modellkedj nekik, termékbemutatóra, reklám, stb.

Ezt így érdemes elkezdeni, ha komolyan érdekel.

Amúgy én is benne vagyok ebben, ha érdekelj írj rám, küldj pár képet magadról.

2013. júl. 26. 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Jelentkezz, igen. :) A legjobb ügynökségek a Visage, VM, Attractive és az Icon. Van, amelyik honlapján csak kitöltöd az adatlapot és jelenkezel online.

Ha hozzájuk mégsem kerülsz be, akkor se keseredj el, próbáld meg elegközelebb vagy add be máshova. Viszont arra figyelj, hoyg ne verjenek át. Ha már pénzt kérnek tőled, az alapból bűzlik.. Hajrá!

16L

2013. júl. 27. 13:26
 4/4 anonim ***** válasza:
a leírtak alapján kicsit félreinformált vagy a dologgal kapcsolatban. kicsit tudj meg róla többet, mert ez az egész nem abból áll csak, hogy fotóznak stb. viszont a leírtak alapján van esélyed ha az arcod is szép.küldd el az adataidat a fent említett ügynökségekhez, ott megmondják,hogy van-e esélyed. ha visszautasítanak, akkor a helyedben egy kisebb ügynökségnél próbálkoznék, ahol biztos kevesebb munkád lesz,de legalább elkezded valahol. sok szerencsét! :)
2013. aug. 1. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!