Lányok, nektek tetszik ez a test?
Hány pontot adnátok rá? 1-10-ig ha a 10 a legjobb?
Nem túl vékony?
A strandon szívesen vetnétek rá néha 1-1 pillantást?
Egy ilyen testű pasival (ha nem csúnya az arca) szívesen ismerkednétek? (persze ha nem bunkó)
Nem.
Agyon van szolizva, természetellenesen izmos, úgy néz ki mintha műanyagból lenne, így már nem szép, hanem gusztustalan számomra. Mint a nőknél, a férfiaknál is szebb a természetesség.
Nem tetszik, nekem elég természetellenesen hat. Meg aránytalan, a hasához képest nincs szinte semmi mellizma. Nekem túl vékony is ehhez az alkathoz. Ami még zavar, hogy tök szőrtelen.
Hozzáteszem, szeretem, ha egy hapsi izmos, de ez már túlzás és nem szép.
23/L
Ma 05:50-es..akkor verjed a farkad életed végéig,te narcisztikus ba.rom. :)
Szóval..alapból sem szeretem a túl izmos pasikat. Ez egyenesen undorító. A Jake Gyllenhaal spec. nekem is tökéletes. :D És különben is, arc, szem, száj mániám van..illetve kisugárzás. A test nem érdekel, persze a végleteket kerülve..
25/L
Nekem tetszenek a nagy izmok, sőt odáig elmegyek, hogy nekem még ez is tetszik: [link]
De ami ide be van linkelve az valami fertelem. Hát tiszta aránytalan, olyan, mintha a hasa rá lenne photoshoppolva, ez borzasztó. Olyan, mint akit valaki úgy megrúgott hátulról, hogy a dereka alatt belapult, mellizma, lábai, karja, mindene elhanyagolva, csak van hasa. Nem is értem, ez undorító, ez az aránytalanság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!