Nem lehet, hogy sok modell azért olyan magas, mert szed vmilyen szert?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy az egyik modell fiú 176cm volt és 4 hónap alatt 21 évesen nőtt 11 centit...Szerintem azért ez egy kicsit feltűnő, mmint nem hiszem, hogy ezt természetes úton érte volna el.2013. júl. 19. 00:32
1/5 anonim válasza:
NEM!
Ez böszmeség, és csak a törpillák találták ki, hogy vígasztalják magukat. De ne akarj már te is modell lenni. Inkább mutass egy képet magadról
22F
2/5 anonim válasza:
És hol hallottad? Bizonyítékok? Ha nincs, akkor valószínűleg nem igaz...
A modellek azért olyan magasak, mert eleve elvárás, és aki nem éri el a minimum magasságot, nem is lehet kifutómodell.
3/5 anonim válasza:
ennyi ésszel tényleg lehetsz modell, értelmiségi munkát nem nagyon kéne végezned.
4/5 anonim válasza:
Kétlem, azért vannak magas emberek, nem hinném, hogy arra van szüksége a divatiparnak, hogy hormonokkal bombázza a leendő modelleket, mert különben nem lesz kit kiküldeni a kifutóra... Szerintem így is több, mint elég modellpalánta van, természetesen megfelelő adottságokkal.
5/5 anonim válasza:
hát én 13 évesen 173 voltam azóta nem nőttem, de mindig alacsonyabb akartam lenni :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!