Modell szeretnék lenni! 13 éves vagyok és 175cm magas. Minden álmom az hogy modell legyek csak ezt még senkinek sem mondtam el mert jajj ki röhögnének meg stb. sztetek lehetnék modell? most jelenleg olyan 67-68 kg vagyok! A cél az lenne h 60 legyek.
Szexi csendélet a 2 súrolószerrel...
Semmi különlegesség nincs benned, amit ha meglátok, azt mondanám, te modellnek való vagy. Maximum ilyen alsó kategóriás lehetnél, amúgy is Pestre kellene menned, rengeteget edzeni, koplalni, mert sajnos a modell szakmában még mindig sok helyen a vékony lányokra van szükség.
Kérdezz meg egy profit, ő majd mond rólad véleményt, de az sem egészséges, hogy 13 évesen így nézel ki.
Ne haragudj, de te maximum csak ilyen kamu modell lehetsz. Lásd: elmész egy legközelebbi, névtelen gagyi ügynökséghez, akiknek perkálsz egy csomó zsetont, csinálnak rólad pár képet, amiket posztolsz facebookra, és menőzhetsz hogy te modell vagy.
De szerintem igazi modell nem lehetnél, tényleg nincs benned semmi különleges ilyen módon.
aranyos kislány vagy tényleg, de lenne pár ok, amiért ezt inkább hanyagold:
1. ha már most nincs önbizalmad, nem tudom, mit is vársz ettől az egésztől
2. nincs meg hozzá az alkatod, ehhez a magassághoz kb. 55 kg-nak kellene legyél. félre ne érts, nem vagy duci, csak modellkedésre nem alkalmas az alakod
3. szép arcod van, de nincs benne semmi különleges. a modellek arca karakteres, egzotikus kell legyen. lássuk be a tiéd elég átlagos.
remélem annyira nem romboltam földig az álmaidat, de biztosan találsz magadnak egy normális állást, amiért meg is dolgoztál :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!