17 éves,170 cm magas lány vagyok, aki modellkedik, viszont a nemzetközi szerződéshez még 2 cm-t nőnöm kéne. Valami ötlet a gyors növéshez?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 15:20
1/4 anonim válasza:
Melyik ügynökségnél vagy?
Egyébként azt hiszem Ázsiához 170 a minimum, Milánóhoz pedig 176 cm.
Szerintem nincs erre módszer egyébként. :S
2/4 anonim válasza:
Erre nincs módszer, hogy milyen ütemben nősz, Az is lehet, hogy már nem fogsz nőni. Én is 170 cm voltam 17 évesen, és most 2 évvel később is annyi vagyok.
3/4 anonim válasza:
Van egy módszer, de azt nem ajánlanám.
4/4 anonim válasza:
Nem minden modell magas mostanában az nem is számit ha fotogén vagy az elég és simán lehetsz modell. egyébként én ugy tudom valaki 178cm tol lehet modell de van más is pl Kate Moss aki alacsony és mégis sikeres modell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!