Mi a véleményetek? Miért nézi le mindenki a őket?
Szerintem a modellkedés nagyon jó dolog. Személy szerint látom benne a számtalan utazái lehetőséget, rengeteg szép ruhát, cipőt, tapasztalat szerzést, ismerkedési lehetőségeket. Persze rengeteg hátránya is van, de hát melyik szakmának nincs?
A modelleket mindenki butafejű libának tartja, lenézik őket. Miért? Nők oldaláról féltékenység lehet az oka? Vagy nem is értem.. Amúgy mielőtt még jönnének a válaszok, nem vagyok modell, nem is védem őket, csak érdekelne ti véleményetek. :)
1.sok olyan lány rakja fel a képét ide akik hiába hogy csinosak de nem lenne esélyük utána pedig ők szólják le a másikat hogy milyen féltékeny gyökerek vagyunk mert szerintünk nem lehetne esélyük(ha nem bírja a kritikát ne kérdezzen)
2.a legtöbben csak a könnyű pénzt látják benne,az hiszik hogy nem kell dolgozni
3.ahhoz hogy nem tartunk csinosnak valakit nem azt jelenti hogy féltékenyek vagyunk,mindenkinek más tetszik,sok szép modell lány van és olyanok is akiknél sokkal szebbek és különlegesebbek rohangálnak az utcán
Nem nézik le őket!
Azokat nézik le, vagy inkább sajnálják, akik teljesen átlagos külsővel itt kérdezősködnek, hogy lehetnek-e modellek, aztán még ők vannak felháborodva, hogy nem azt a választ kapják, amit várnak! Persze neki lehet vágni a modellkedésnek, de ezek úgysem jutnak sokáig, max. egy kamucég kihúz belőlük pár százezer forintot, aztán koppannak... És ezek a lányok csak a szépet, a jót látják a szakmában, könnyűnek tartják, csak mutogatni kell magad, viselni a ruhákat, vonulni a kifutón. De NEM! Nem így van. Egész napos edzések, éhezés, utazás össze-vissza, teljesen megsínyli a szervezet, kezdetben jó buli, utána viszont már csak hazavágysz, hogy pihenhess. Ez persze csak az igazán befutott modellekre vonatkozik. Sokan nem jutnak el idáig, hogy ezeket át kelljen élniük. De ők nem is lesznek csillogó-villogó, agyonfizetett, sztárolt modellek.
Ja és persze sokakat azért vonz ez a szakma, mert a rendes munkát derogál nekik elvégezni, inkább akarják, hogy mások csodálják, irigyeljék őket, és ezért még pénzt is kapjanak.. Na ez a szánalmas.
Ha az én személyes véleményem érdekel:
Szerintem ez nem munka(álsz, és pózolsz... más is áll, csak közben siet és erölködik akár egy gyárban tized ennyiért). Szerintem a szépség nevű adottság nem arra van, hogy pénzt csináljon valaki belőle.
Ráadásul a legtöbb modell nagyképű, mint ha ő különleges lenne.
Én ezért nem tudom tisztelni, vagy szeretni a modelleket.
Hát igen, sajnos nagyon sok a beképzelt, lenéző modell, aki fenn hordja az orrát..
Viszont van köztük okos is! Csak azok azért nem híresek, mert van annyi eszük hogy abbahagyják időben (szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!