Mért nézi mindenki a cipőm?
Figyelt kérdés
jövök le a lépcsőn lefelé néznek.ülök a padon lefelé néznek nem értem:/2010. okt. 6. 19:36
1/10 anonim válasza:
hát ezt mi se értjük.küldj képet.
2/10 anonim válasza:
Hm... Nem a Humanicban vetted véletlenül? XD
3/10 A kérdező kommentje:
nem:D miért?:O
amúgy egy sima bokacsizma:S
2010. okt. 6. 19:49
4/10 anonim válasza:
Vagy nagyon szép, vagy nagyon csúnya. :D Enyémet is mindig nézik, én legtöbbször magassarkút hordok, gondolom azért nézik, mert imádom a platform talpú és 12-14 cm magas cipőket. Bár enyémet is megnézik ha lapostalpú is. Nem értem az embereket :D
5/10 A kérdező kommentje:
ahh*-* az nagyon jó lehet:D én is hordanék csak már így is magas vagyok + járni se tudnék benne:D
2010. okt. 6. 20:00
6/10 anonim válasza:
Mert milyen magas vagy, kérdező? :)
7/10 A kérdező kommentje:
170cm :(
2010. okt. 6. 20:05
8/10 anonim válasza:
Az érdekes, én is ekkora vagyok de én szeretem. :) Sőt, soha nem mondták rám még, hogy magas. Meg semmi hátrányom nem származott még ebből, a tornasorban a 6. vagyok kb. Szóval nem vagy te sem magas. :)
10/10 anonim válasza:
Volt egy olyan Humanic reklám, hogy egy csajt ült a fodrásznál, és azt mondták neki, hogy: Nyugi, csak a cipődet nézik... [link]
Ez egy másik fajta plakát, többféle is volt. Csak ezért irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!