Ki a szebb modell, Major Annamária vagy Palvin Barbara?
2013. jún. 29. 13:18
12/25 anonim válasza:
szerintem palvin barbi..a masik modellrol még nem is hallotam..
14/25 anonim válasza:
Nekem egyikük sem kedvencem. Anna túl mű hatású, narancssárga a bőre....Palvin Barbi a képeken gyönyörű is tud lenni, de láttam élőben, nagyonpici sminkkel...hát átlagosan szép és vékony, de ennyi.
16/25 anonim válasza:
Annamária szerintem szebb, érdekesebb arcberendezése van. Mondjuk én mindkettejük külsejét szívesen elfogadnám :D
17/25 anonim válasza:
Szerintem Anna mert Barbi túl átlagos külsejű ha jobban megnézitek látjátok,hogy teljesen átlagos kinézetű lány!!!!
18/25 anonim válasza:
Mitől művibb Anna mint Barbi?Barbin is van bőven smink, anélkül csak egy átlagos kislánynak néz ki.Bár épp ezért keresett modell de az mellékes.
Nekem a másik lány jobban tetszik, van benne tűz.
19/25 Martinko Andor válasza:
Az Annamárián látszik, hogy ilyen tipusú, kreol bőr, sötét haj, vágott szemek, gyönyörű keleties arca van, különleges... Egyébként a Barbi képe mindenhol nagyon retusált, és nem olyan különleges, túl egyszerű
20/25 anonim válasza:
Egyértelműen Barbi.
A másik lánynak már el is felejtettem az arcát. :D Semmi érdekes nincs benne.
Míg Barbit mindenki tuti megjegyzi rögtön.
+ ő smink nélkül is gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!