Eddig szerettem Palvin Barbit, de mostmár kicsit kiábrándultam belőle. Szerintetek?
Én is így vagyok vele. Tavaly még eléggé szerettem. (mielőtt találkozott volna JB-vel, mert az miatt lett ennyire felkapva) Most már én se szeretem. Szerintem neki is túl könnyen jött a siker...találkozott Leonardo DiCaprio-val meg mittomén kikkel, és már elvan neki rendezve, hogy szerepelhessen egy filmben...-.- Más akár évekig küszködik, hogy kapjon egy kisebb szerepet, ez a csaj meg csak benyalja magát mindenkinél és megvan a hírnév. És beképzelt is lett, pedig tavaly még tényleg kedveltem.
18L
Milyen videó??
Amúgy meg igen, ő is jár bulizni. És arról nem tehet hogy JB fellépett a VS shown, és találkoztak. Ezért miért kell őt hibáztatni. És amúgy külföldön szerintem sokkal jobban elismerik, mint itthon, és akkor még csodálkoznak, hogy NY-ba költözik.
Attól, hogy ezeket a dolgokat most látjátok, lehet, hogy már máskor is csinálta.
Beképzelt? Néhány lány, aki az iskolapadot koptatja van olyan beképzelt, hogy az már undorító, csak tudnám mire. Ha van is benne beképzeltség, legalább neki van mire. Egyébként is szinte mindenkit megszédít a csillogás, a siker.
Sajnálom, hogy a világ különböző pontjain elismerik és szeretik, csak a saját hazájában szólják le.
Nem vagyok rajongója, nem nézem minden nap őt, utoljára za X-Faktor döntőn láttam, szóval nem arról van szó, hogy odavagyok érte, de úgy gondolom, hogy ha már elért valamit, amit csak nagyon kevés magyarnak sikerült eddig, akkor kijár neki egy csöppnyi tisztelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!