Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Miknek kell megfelelni ha...

Miknek kell megfelelni ha divat modell szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
a divatmodell az aki a kifutókon mutat be ruhákat és nem az akit fotóznak. Hány cm-nek kell lenni hány kilónak?

2013. jún. 29. 04:14
 1/4 Booo96 válasza:

konkurenciától függ..

jelenleg a divatszakmában az elvárások szörnyűek :

Légy magas, és egy sétáló csontváz. Inkább a fotózást ajánlanám. Hidd el, nekem is volt időszakom amikor modell akartam lenni. Jelentkeztem is, meghallgattak, megnéztek. Aztán a végén elsorolták miért nem vagyok én a jó jelölt erre a "hobbira, és hidd el a földbe döngölték az önbizalmam, és az önbecsülésem. Menj el egy fotóshoz, készíttess magadról portfólió albumot, és aztán jelentkezz valamelyik szervezethez. Inkább légy egy cég arca mint csontsovány.

2013. jún. 29. 09:06
 2/4 anonim ***** válasza:
lányoknak min. 174 fiúknak min 185 de egy-két centi eltérés lehet. Meg ez a járásodtól is függ. a súly az meg mindegy de az alak az már nem. 90-60-90 az a lényeg hogy ezeket ne lépd túl (lányoknál) fiúknál ezt nem tom
2013. jún. 29. 12:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Pont hogy mostanában kevésbé szörnyűek az elvárások, mert a sok anorexiás modell okozta botrányok miatt az ügynökségek figyelnek a lányaikra. Az első meg hülyeséget mondott, ne hallgass rá. Ha jók az adottságaid, tök feleslegesen fizeted ki a szüleid (több mint) egyhavi keresetét, nem lesz több esélyed. Fontos hogy olyan ügynökséghez menj akik megbíthatóak (attractive, visage, icon, vm). Náluk az elvárás a 90-60-90-hez közeli, 173 cm fölötti test és az érdekesen szép arc, ma megnézed az oldaluk, látod hogy nem csontsoványak a lányok.
2013. jún. 29. 22:53
 4/4 gaben1997 válasza:
tegyél fel képet :D
2013. júl. 3. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!