Miknek kell megfelelni ha divat modell szeretnék lenni?
Figyelt kérdés
a divatmodell az aki a kifutókon mutat be ruhákat és nem az akit fotóznak. Hány cm-nek kell lenni hány kilónak?2013. jún. 29. 04:14
1/4 Booo96 válasza:
konkurenciától függ..
jelenleg a divatszakmában az elvárások szörnyűek :
Légy magas, és egy sétáló csontváz. Inkább a fotózást ajánlanám. Hidd el, nekem is volt időszakom amikor modell akartam lenni. Jelentkeztem is, meghallgattak, megnéztek. Aztán a végén elsorolták miért nem vagyok én a jó jelölt erre a "hobbira, és hidd el a földbe döngölték az önbizalmam, és az önbecsülésem. Menj el egy fotóshoz, készíttess magadról portfólió albumot, és aztán jelentkezz valamelyik szervezethez. Inkább légy egy cég arca mint csontsovány.
2/4 anonim válasza:
lányoknak min. 174 fiúknak min 185 de egy-két centi eltérés lehet. Meg ez a járásodtól is függ. a súly az meg mindegy de az alak az már nem. 90-60-90 az a lényeg hogy ezeket ne lépd túl (lányoknál) fiúknál ezt nem tom
3/4 anonim válasza:
Pont hogy mostanában kevésbé szörnyűek az elvárások, mert a sok anorexiás modell okozta botrányok miatt az ügynökségek figyelnek a lányaikra. Az első meg hülyeséget mondott, ne hallgass rá. Ha jók az adottságaid, tök feleslegesen fizeted ki a szüleid (több mint) egyhavi keresetét, nem lesz több esélyed. Fontos hogy olyan ügynökséghez menj akik megbíthatóak (attractive, visage, icon, vm). Náluk az elvárás a 90-60-90-hez közeli, 173 cm fölötti test és az érdekesen szép arc, ma megnézed az oldaluk, látod hogy nem csontsoványak a lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!