Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Van esélyem modellként?

Van esélyem modellként?

Figyelt kérdés
most lettem 17 éves, azt sajnos nem tudom hány cm vagyok de biztos 170 felett, vékony vagyok, hosszúak a lábaim, érdekes arcom van, az orrom kicsit nagyobb az átlagnál, de nem vagyok csúnya, nagyok a szemeim stb. pénzem sajnos nincs portfólióra, van esélyem szerintetek, ha igen hogyan induljak el?

2013. jún. 27. 12:00
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
hát köszönöm szépen...-.-
2013. jún. 28. 16:37
 22/31 anonim ***** válasza:

#18-as vagyok. konkrétan azért, mert a kép alapján nekem úgy tűnik hogy nincs semmi különleges az arcodban. a valamirevaló modellek arca nagyon különleges, és tökéletes. nézz körül a vm, visage, attractive honlapján, mindegyik modelljük egytől-egyik nagyon különleges arccal rendelkezik. palvin barbi meg mihalik enikő sem azért lett sikeres mert könnene felejthető, átlagos tulajdonságaik vannak. és ebben a legnagyobb szerepe bizony a fejnek/arcnak van!

rakhatnál fel egy éles, jobb megvilágítású képet is, talán más lenne utána a véleményünk! vagy küldheted privátban is :)

amúgy a #20-as válaszolóval egyetértek, az a baj hogy tényleg picit átlagosnak tűnsz.. mondjuk parasztul kommentelt, de igaza van sajnos.

2013. jún. 28. 17:52
 23/31 A kérdező kommentje:
szerintem ez attól is függ, hogy mi számít különlegesnek, és mi számít szépnek, néző pont kérdése. pl. én nem tudom megérteni ebben a modellben mi a szép: [link]
2013. jún. 28. 19:36
 24/31 anonim ***** válasza:
#18-as vagyok. igazad van, semmi. kate mosst én személy szerint utálom, nagyon ellenszenves. de a legtöbb modell nem a szépségéért keresett, úgy gondolom mihalik enikő is csúnya. a modellkedést ne keverd össze a szépségkirálynősködéssel! aplvin barbinak különleges arca van, ehhez jön még az hogy szép is. de nem akárkiből lesz sikeres modell!
2013. jún. 28. 20:53
 25/31 A kérdező kommentje:
mert igazából mi a különbség egy szépségkirálynő és egy modell között?
2013. jún. 28. 22:21
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

megint én.

hallod, te nagyon nem vagy tisztában semmivel, és ez a hangnem sem jön be, attól hogy te arra számítottál te leszel a következő palvin barbi, és majd csak olyan kommenteket olvasol majd, hogy jó lennél modellnek, nem így van! fogadd el kincsem. ;)

szépségkirálynőnek lehet implantátuma, orr műtéte, sőt, az a lényeg hogy minél tökéletesebbek legyenek -bármi áron. modellek pont a másik véglet. itt nem a szoláriumos, szedett szemöldökű lányokat kereseik, hanem a természetes csajszikat. és egy modell nem feltétlenül szép. sőt!

úgyhogy mielőtt nagyon beleélnéd magad, és már párizsi kifutóra képzelnéd magad, kicsit ereszkedj vissza a földre, mert nem vagy más mint egy lány a sok közül, aki modell akar lenni de azonkívül hogy vékony, más adottsága nincs hozzá. próbálkozz a sütő enikő modelliskolájánál, ott több száz ezer forintért egy kis időre érezheted magad valakinek. hajrá! ;)

2013. jún. 28. 22:37
 27/31 A kérdező kommentje:
te meg gondolkodj már egy kicsit mielőtt hülyeségeket írogatsz, mert nagyon nem vagy tisztába a dolgokkal. ki mondta hogy "párizsi kifutóra képzelem magam" meg egyebek? ne te mond már meg nekem hogy miket képzelek oké?! magadat minősíted ezzel a bunkó hozzászólással, és egyáltalán nem azért tettem fel a kérdést hogy mindenki agyon dicsérjen, de nem is azért, hogy ilyen rosszindulatú emberek akik hozzáteszem nem is ismernek leminősítsenek. "nem vagy más mint egy lány a sok közül, aki modell akar lenni de azonkívül hogy vékony, más adottsága nincs hozzá." - mert te annyira tudod hogy nekem milyen adottságaim vannak így képről? már bocsánat de nevetséges vagy...
2013. jún. 29. 15:57
 28/31 A kérdező kommentje:
te meg gondolkodj már egy kicsit mielőtt hülyeségeket írogatsz, mert nagyon nem vagy tisztába a dolgokkal. ki mondta hogy "párizsi kifutóra képzelem magam" meg egyebek? ne te mond már meg nekem hogy miket képzelek oké?! magadat minősíted ezzel a bunkó hozzászólással, és egyáltalán nem azért tettem fel a kérdést hogy mindenki agyon dicsérjen, de nem is azért, hogy ilyen rosszindulatú emberek akik hozzáteszem nem is ismernek leminősítsenek. "nem vagy más mint egy lány a sok közül, aki modell akar lenni de azonkívül hogy vékony, más adottsága nincs hozzá." ja meg én akarok lenni a második palvin barbi? - elég primitív ember lehetsz, ha ilyeneket gondolsz. már bocsánat de nevetséges vagy...
2013. jún. 29. 16:03
 29/31 anonim válasza:
Szerintem szép vagy és biztos hogy van esélyed!!!
2013. júl. 4. 19:37
 30/31 anonim ***** válasza:
hát bocsi de esély 0
2013. aug. 26. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!