Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Van esélyem modellként?

Van esélyem modellként?

Figyelt kérdés
most lettem 17 éves, azt sajnos nem tudom hány cm vagyok de biztos 170 felett, vékony vagyok, hosszúak a lábaim, érdekes arcom van, az orrom kicsit nagyobb az átlagnál, de nem vagyok csúnya, nagyok a szemeim stb. pénzem sajnos nincs portfólióra, van esélyem szerintetek, ha igen hogyan induljak el?

2013. jún. 27. 12:00
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
szerintem igen, nem vagy csúnya
2013. jún. 27. 14:04
 12/31 anonim ***** válasza:
nem vagy csúnya,de szerintem egyáltalán nem különleges az arcod.de sok sikert!:) végre nem egy beképzelt fruska,hanem inkább magabiztos lány:)
2013. jún. 27. 15:52
 13/31 anonim ***** válasza:

Szerintem elég kevés esélyed van. Szép vagy, csinos, de nincs benned semmi olyan, így ránézésre, amitől befuthatnál. Tipikusan az leszel, akitől kérnek pénzt portfólióra, esetleg pár jelentéktelen munkát is kapsz, de ennyiben ki is merül a karrier. :D

Persze egy próbát megér a dolog, sose lehet tudni, nem-e épp rád vadásznak. Menj el pár castingra, ha tényleg kellesz nekik, akkor ők állják a portfóliót, szerződtetnek, és megtérül seperc alatt a költségük. Ha nem így van, akkor keress valami reálisabb álmot.

2013. jún. 27. 16:07
 14/31 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :) itt van még 1 kép, bár ez se a legjobb:

[link]

(amúgy minden kép kb. fél éve készült akkoriban elég gáz volt a szemöldököm xd)

2013. jún. 27. 17:03
 15/31 anonim ***** válasza:
Egy normális képes esetleg nincs? Ami 1) nem telefonnal készült, 2) nem instagrammosított semmilyen formában.
2013. jún. 27. 17:11
 16/31 A kérdező kommentje:
igazából nem szeretnék minden áron modell lenni csak kíváncsi voltam a véleményekre:) mert sokan mondták hogy jó lennék modellnek, meg még azt hiszem 14-15 éves lehettem amikor egyszer leszólítottak az utcán hogy nem akarok-e menni ilyen fotózásokra, de én nem mentem aztán. voltam castingon is, csak kiderült mennyi pénzbe kerül ez az egész.. aztán abbamaradt.
2013. jún. 27. 17:12
 17/31 A kérdező kommentje:
nincs sajnos...
2013. jún. 27. 17:12
 18/31 anonim ***** válasza:

egyáltalán nem lennél jó modellnek. és ezt nem bántásból mondom!! viszont próba szerencse :)

portfolióhoz meg nem is kell pénz, egy igazi modellügynökség megcsinálja saját költségen és azt mondja hogy majd az első munkáidból levonják az árát. aki mást mond, az hazudik és becsap.

2013. jún. 28. 11:35
 19/31 A kérdező kommentje:
de konkrétan mért nem lennék jó? csúnya vagyok vagy mi?
2013. jún. 28. 12:49
 20/31 anonim ***** válasza:
aranyos csaj vagy, de borzalmasan tucat, a modellkedéshez olyan semmilyen
2013. jún. 28. 15:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!