Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van esélyem? Próbálkozzak?...

Van esélyem? Próbálkozzak? Nektek sikerült?

Figyelt kérdés
2 nap múlva lesz a földrajz szóbeli érettségim. 40 tételt kell megtanulnom addigra. Van esélyem így, hogy mindent megtanuljak

2013. jún. 23. 23:36
 1/5 anonim ***** válasza:

simáán:))

ne add fel :)

nekem holnap 10ig kell megtanulnom 12 tételt, tartok a 2.nál jelenleg :)

sztem oszd be..2 napod van ma is meg holnap is 10-10 nézz át..ha már beleolvasol, kiemeled a lényeget, foglalkozol mindegyik tétellel legalább minimális szinten, menni fog ,legalább egy kettesre..mert érettségin akin látják, hogy tanult, próbálnak segíteni is ha valami nem menne..

szóóval hajráá:))

2013. jún. 23. 23:43
 2/5 anonim ***** válasza:
59%

A földrajz baromi egyszerű. A húgom akinek nagyon nehezen megy a tanulás neki is sikerült. Készült rá az tény de mondta hogy nem megy neki, meg amikor kikérdeztem tőle akkor sem ment neki. Ez volt az érettségi előtt két nappal majd nem tanult már utána mert én mondtam neki hogy ne tanuljon hogy az a kevés benne maradjon legalább, és az érettségi napján 3 asra összehozta azt a tételt amit egyáltalán nem tudott jól.

Atlaszból és egy forrásból összehozta a hármas jegyet.

Ne parázz meglesz az. A földrajz könnyű tárgy abból tehetség kell ahhoz hogy megbukj belőle.

2013. jún. 23. 23:46
 3/5 anonim válasza:
simán, de nem lesz sétagalopp. jobb ha elkezded minnél hamarabb
2013. jún. 23. 23:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Földrajzból is adnak forrást ???

Köszi aki erre válaszol

2013. jún. 24. 12:52
 5/5 anonim válasza:

Természetesen kapsz forrást, hiszen a földrajzi atlaszt a sulinak biztosítani kell. Onnan pedig józan paraszti ésszel a leggyengébb tanuló is sok mindent ki tud hámozni. Csak figyeld meg az ábrákat rendesen. :D

Majd írj, hogy sikerült. :DD

2013. jún. 25. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!