Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » 18 évesen nem késő elkezdeni...

Aurora117 kérdése:

18 évesen nem késő elkezdeni a modellkedést?

Figyelt kérdés

szeptemberben voltam 1 ügynökségnél és azt mondták, várjak a modellkedéssel picit, mert fiatal vagyok. mindenhonnan azt hallom, hogy 13-14 évesen kell elkezdeni, hogy kellő tapasztalatod legyen, erre közlik velem , hogy túl fiatal vagyok. Ezt én nem értem...

16/L

2013. jún. 10. 10:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
már vannak céljaim
2013. jún. 12. 15:46
 12/18 anonim ***** válasza:

#3as vagyok.

Hát, fontos lenne, hogy valakivel megtudd beszélni. Van nekem is egy legjobb barátom, de egy témát nem tudok megbeszélni: az üzleti élet, tervek, álmok, tudod az ilyen anyagias dolgok. De nincs egy ismerősöm sem, akivel ezt megtudnám beszélni, szóval, tudom milyen rossz érzés. :/

2013. jún. 13. 18:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi:) meg nem is biztos, hogy a barátaimat ilyenekkel óhajtom "szórakoztatni"
2013. jún. 14. 17:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha van ilyen különleges mint M.o. legnagyobb modelljének akkor nem lesz késő elkezdeni -> [link]
2013. jún. 19. 18:36
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát, erősen északi típus vagyok: 185 cm magas, vékony testalkatú, szőke hajú, világos szemű, az arcberendezésem eléggé finnes
2013. jún. 20. 17:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát a skandináv nőkről sok mindent el lehet mondani, de hogy vékony alkatúak lennének, azt nem.
2013. jún. 20. 17:46
 17/18 A kérdező kommentje:
pedig én tényleg az vagyok
2013. jún. 20. 19:40
 18/18 anonim válasza:

Azt nem tudom, hogy fiatal vagy-e vagy sem (nem értek ehhez, és nem akarok butaságot mondani), de az biztos, hogy lelkileg még mindig nem vagy elég erős. Éhezteted magad, és még csak nem is akarod elfogadni a tested. Nézd én félek, hogy ebből valami komoly bajod lesz. Az anorexiások 20%-a meghal. Nem azt mondom, hogy anorexiás vagy (fogalmam sincs, hogy nézel ki), de ne éheztesd magad! Inkább próbálj meg megbarátkozni a tükörképeddel, mert senkinek sem kell egy önbizalomhiányos modell, és én így látatlanból is biztos vagyok benne, hogy nagyon csinos vagy!

Sok sikert és kitartást kívánok neked ehhez a szakmához, és vigyázz magadra! :)

2013. aug. 8. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!