18 évesen nem késő elkezdeni a modellkedést?
szeptemberben voltam 1 ügynökségnél és azt mondták, várjak a modellkedéssel picit, mert fiatal vagyok. mindenhonnan azt hallom, hogy 13-14 évesen kell elkezdeni, hogy kellő tapasztalatod legyen, erre közlik velem , hogy túl fiatal vagyok. Ezt én nem értem...
16/L
Felelősségteljes, felnőttekkel foglalkozó modellügynükség nem fog 16 éveseket felvenni. Gyerekmodellnek meg már nagy vagy.
Két eset lehetséges: vagy egyszerűen nem tartanak alkalmasnak, és így küldtek el finoman, vagy valóban 2 év múlva akarnak csak foglalkozni veled. Egyébként szerintem nagyon helyesen, de ez már csak magánvélemény.
Szerintem lelkileg lennél hozzá túl fiatal. Lehet, hülyeségnek tartod, amit mondok, de ez egy olyan világ, ahol könnyen belehet darálódni és 22 éves korodra kiégsz. :/
Szóval, lehet, hogy gyönyörű vagy, de még fiatal vagy lelkileg, hogy feldolgozd.
Egyetlen nagyon finom elutasítás után összeomlasz... Ha elkezdenél modellkedni, valószínűleg pár hónap alatt valamelyik pszichiátriai elfekvőbe kerülnél. Kislány vagy, a lelked legalábbis egy kislányé, és nagyon jól kiszúrták, hogy nem vagy alkalmas állapotban erre. Az egyik legkeményebb világ vár rád, amit választhatsz.
Őszintén sajnállak a magad elé állított mérce miatt, hogy nem is akarsz megbékélni a testeddel. Bármit is csinálsz, amíg ezt vallod, lelkileg megnyomorodva töltöd az időd.
Mindenesetre azért azt tanácsolnám, bármi is lesz később, azért tanulj, legyen más képesség, tudás is a birtokodban, mint a lábaid meg az arcod. A test sérülékeny. Bármikor bármi megtörténhet vele, és akár a legbanálisabb lábtörés is egyik pillanatról a msikra munkaképtelenné tehet, a kieső helyett pedig azonnal találnak mást.
El se tudod képzelni, milyen kritikákat meg alázásokat kapnál majd modellként...
Ráadásul itt van, nézd meg, szeptemberben jártál az ügynökségen, és még mindig ezen rágósz.
Nem, ez nagyon nem a te lelki alkatodnak való.
#3 vagyok.
Nézd a pozitív oldalát; igaz, nem vettek fel, de modell alkatod lett. ;)
Én is csak azt tudom mondani, amit az előző, hogyha ez a kis kudarc ennyire megviselt, akkor gondolj bele mennyire megviselne, amikor egy újság címoldalán ott olvasod a kritikát, melyszerint nem is vagy szép -állítja az újság. És, ha nem is így van, mert miért lenne, de összetörne téged. Csak egy példa volt.
Pszichológus az nem ártana neked, ez tény.
De a kommentjeidből továbbra sem egy stabil, céltudatos, megingathatatlan és öntudatos lány képe rajzolódik ki. Bocsi, de ez az igazság. Egy aranyos kislány vagy, biztos szép is, de még éveid vannak rá, hogy megtaláld a célod, fejlődj mindenben, testileg-lelkileg érj. Ne akard átugrani ezt a nagyon fontos időszakot, ami még hátravan a "gyerekkorodból", mert később visszahozhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!