Lányok ti elvállalnátok ha fotózásra hívnának titeket? Elvállaljam?
Figyelt kérdés
Engem megkértek hogy vállaljak egy fotózást 2 ezer ft a képek darabjáért, de nem tudom hogy elvállaljam-e vagy sem. Segítsetek.2013. jún. 2. 12:53
1/8 anonim válasza:
2 ezer ft / db de neked fizetik ki vagy te veszed meg? és hány db kép fog készülni?
2/8 tetro válasza:
Attól függ milyen képek, milyen felhasználás, hány éves vagy, mit akarsz csinálni a jövőben...
3/8 anonim válasza:
Random emberekhez nem mennék hogy csak úgy fotózgassanak, barátom se örülne neki. A kérdésből meg nem nagyon derült ki hogy a képek neked kerülnek pénzbe vagy fizetnek érte. A kérdés az hogy ha neked fizetnek akkor miért fizetnek? Random embereknek nem szoktak fizetni :) HA meg erotikus modellt keresnek megint mehetnek a sunyiba.
4/8 anonim válasza:
Attól függ, milyen fotózásról van szó! És, ha el is vállalnám, tuti nem egyedül mennék el, hanem elhívnék valami izmos férfit :D vagy családtagot.
5/8 anonim válasza:
Ja, és ha te kell fizess a képekért, akkor meg főleg ne vállald el :)
6/8 anonim válasza:
2000 ft-ot kapsz egy képért, akkor ott valami nagyon gyanús, mert egy felkapott modell nem keres ennyit. Gondolom nem ruhában akarnak fotózni. Én nem vállalnám az biztos.
7/8 anonim válasza:
Csak akkor vállald el, ha ismered a fotóst.
8/8 Claww válasza:
Szerintem előbb kérdezz utána.. : Milyen képek lesznek? Hol jelennek meg a képek? Ruhában vagy ruha nélkül? stb..
Szerintem nem minden rossz az életben..akadnak még normális emberek. Lehet hogy normális képeket akarnak rólad. De mindenféleképpen informálódj a dologról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!