Pár napja megkerestek egy cégtől, akik a sulinkba fotóztak, hogy új képeket akarnak a honlapjukra, és rám gondoltak. Cserébe megkapnám képeket. Ez jó ajánlat? Vagy hogy szokás ezt? Még nem csináltam hasonlót.
2011. márc. 13. 22:46
1/9 anonim válasza:
Hát ha később szeretnél modellkedni, egy referenciának megteszi...
Igazából az lenne a "jó ajánlat", ha pénzt kapnál érte, de valahol el kell kezdeni.
Ha érdekel és szereted, hogy fotóznak, szerintem vállald el. Nem veszítesz vele semmit.
2011. márc. 13. 22:49
2/9 A kérdező kommentje:
19 évesen nem késő elkezdeni?
2011. márc. 13. 22:54
3/9 anonim válasza:
én gyanakodnék a helyedben..fotózásokra modelleket kérnek fel.nem csakugy.
2011. márc. 13. 23:07
4/9 anonim válasza:
Ha tehetségesnek és alkalmasnak tartanak, "mindegy", hogy 16 vagy 19 évesen kezded el. De szerintem vállald el. Ha más nem, jó emlék lesz 10-20 év múlva.
2011. márc. 13. 23:08
5/9 anonim válasza:
Szerintem hogyha a sulid is őket bízta meg az iskolai fotózással, nem átverés, és nincs hátsó szándékuk.. úgyhogy vállald el, legalább lesz 1-2 profibb kép rólad, és lehet, hogy még hasznodra lesz.:) Nekik is jó, mert lesz reklámarcuk, neked is, mert megspórolsz több tízezer forintot.:D
2011. márc. 13. 23:09
6/9 A kérdező kommentje:
Mire kéne gyanakodnom? Mi rossz történhet? :S
Kaptam már felkéréseket korábban is. Van pár névjegykártyám, de gondolom mindenkinek osztogatják, hogy menjünk meg 100 000ért portfóliót csináltatni... Arra gondoltam, azért akarnak engem, mert nem akarnak megfizetni egy modellt, én meg még ugyse csináltam ilyet, elmegy ha nem fizetnek...?
2011. márc. 13. 23:12
7/9 anonim válasza:
Ez csak egy kép lesz a kirakatban. Ettől nem leszel modell. Nekik pont egy nem modell, átlagos lány kell, akin be tudják mutatni, hogy aki betér egy képre, az mit váron tőlük. Lesz kint pár tablókép, esküvőikép, családi meg babakép, stb.
Ha bevállalod, hogy ott lesz az arcod, szerintem hajrá, veszíteni nem fogsz vele, lesz pár képed leglaább. :D
2011. márc. 14. 01:04
8/9 anonim válasza:
hát,szerintem ne higgy nekik.Engem jól átbasztak;) és csomó pénzt "kidobtunk" ..de attól még lehet h neked más lesz.
2011. márc. 14. 09:30
9/9 anonim válasza:
Amíg nem kérnek tőled pénzt, és semmit, addig jó. Ha megkapod érte cserébe a képet, és kész, akkor vállald, veszteni nem vesztesz semmit ennyivel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!