Szerintetek modellnek? (kép)
2013. máj. 29. 15:59
21/31 anonim válasza:
Nem! Üres a tekinteted, és semmi érdekes nincs benned. Még csak szépnek sem mondanálak. A nyelved pedig fel van vágva rendesen...
22/31 anonim válasza:
Ha nem viseled el a kritikát hogy akarsz te modell lenni?
23/31 anonim válasza:
Fiatalnak tűnsz még, 2-3 év múlva érdemes visszatérni a kérdésre :)
24/31 anonim válasza:
az első képen nagyon hasonlítasz a Bras Bencére :DD
25/31 anonim válasza:
szerintem azért szép vagy, de modellnek én sem mondanálak, sajnálom.
26/31 anonim válasza:
figyelj, mostanában minden 2. tini csajszi modell akar lenni, de csak nagyon ritka, hogy valamelyikük alkalmas is rá.
kb 12 évesnek nézel ki, bájos vagy, mint egy ÁTLAGOS tini, egyáltalán nincs modell arcod.
27/31 Aurora117 válasza:
szép arcod van, de ez modellkedéshez kevés. Ne erre alapozd a jövődet:)
28/31 anonim válasza:
én egy jós vagyok, szerintem a jövőben sokra fogod vinni (csöves szakmában utcai ágazatban) , ne add fel!
29/31 anonim válasza:
Szia!
Aranyos az arcod,de modellnek nem lennél jó.
ui.:Mért akar ma minden 2. tinilény modell lenni?o.O
Mért nem lehet egy normális szakmát találni és azt kitanulni,vagy csak én gondolkodok rosszul,hogy 15 évesen orvosi a célom?:)
30/31 anonim válasza:
nem akarlak megbántani, de nincs különösen szép arcod. átlagos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!