Szerintetek modellnek? (kép)
Csak azért mert vannak olyan szerencsések, akik jókor vannak jó helyen és világhírű modellek lesznek, nagyon-nagyon csekély esély van arra, hogy ez veled is megtörténik majd. Ne alapozd arra a jövődet hogy egyszer majd odajön hozzád a teszkóban egy menedzser és leszerződtet a New Yorkban található, mucsaröcsögei ügynökséghez. Gondolj bele, biztos sok olyan civil nőt láttál már életed során akire azt mondtad hogy milyen szép, gyönyörű, bár néznék ki úgy mint ő, és mégsem ismeri őket senki. Erre lehet mondani hogy azért mert nem akartak modellnek mennni, de ez nem teljesen igaz. ;)
És még a regény végére hozzátenném hogy szerintem igen is szép az arcod, kedves a mosolyod, elbűvölő nagy szemeid vannak, nem tudom hogy az előzők miért vágták rá egyből hogy NEM, mintha valami bányarém lennél.
Azért sok sikert a céljaid elérésében, de mint mondtam, ne a modellkedésre alapozz, ne élj álomvilágban mert egyszer fel kell ébredni, és minél később jössz erre rá, annál rosszabb.
Alkat nélkül hiába mondanánk bármit.
Amúgy talán lenne esélyed, elég semleges arcod van, ami lehet előny. Viszont ennyi édeskevés.
Másrészt értelmes kislánynak tűnsz, keress valami más, ambíciózusabb célt, mert ugyan lehet, hogy kapnál 1-2 kis munkát, de arra kicsi az esély, hogy te leszel a következő világhírű topmodell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!