Szépgékirálynő 2013. vélemények?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a szépségkirálynő casting, elődöntő...nagyon sztárolták az R. Kárpáti Péter lányát...mire fel? azon kívül hogy koránt sincs tökéletes alakja meg a feje is csúnya...nem értem. És tuti döntős lesz csak mert valakinek a valakije...kíváncsi vagyok az idei királynőkre, állítom hogy a tavalyiakat szidta mindenki hogy átlagok és még ők lesznek a szépek...2013. máj. 25. 11:37
21/23 anonim válasza:
Hát azért megnézném a sok löttyedtező fotelhuszárt, hogyan néznek ki...
22/23 A kérdező kommentje:
na megmondtam:D
2013. jún. 27. 17:29
23/23 anonim válasza:
Konkoly Ági az életkora miatt nem lehetett első helyezett, ugyanis az első helyezett a Miss World világversenyre megy ki képviselni hazánkat, azonban van egy bizonyos kor, ami felett egy lány már nem indulhat azon a versenyen. Ági már betöltötte azt az életkort, és emiatt csak 2. helyezett lett. Szóval ő is első helyezett ha innen nézzük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!