Szépgékirálynő 2013. vélemények?
Figyelt kérdés
Tegnap volt a szépségkirálynő casting, elődöntő...nagyon sztárolták az R. Kárpáti Péter lányát...mire fel? azon kívül hogy koránt sincs tökéletes alakja meg a feje is csúnya...nem értem. És tuti döntős lesz csak mert valakinek a valakije...kíváncsi vagyok az idei királynőkre, állítom hogy a tavalyiakat szidta mindenki hogy átlagok és még ők lesznek a szépek...2013. máj. 25. 11:37
11/23 A kérdező kommentje:
Pénz és inkább az ismertség beszél... [link]
ne jöjjön már az álszent dumával, mindenki tudta és tudja ki ő...kinek a kije
2013. máj. 25. 23:39
12/23 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép lány a Rebeka. Már akkor is azt gondoltam amikor még nem tudtam hogy kinek a fia-borja.
13/23 anonim válasza:
Hát nem tudom... a szépség elég szubjektív.
De én biztos, hogy ezek a lányok közül egyikre sem mondanám, hogy szép... nekem a szép nő az, akivel szívesen helyet cserélnék, bele bújnék a bőrébe, mert kívülről-belülről az... de ezekébe, uhh, soha.
Ez az egész szépségkirálynő választás tele buta, beképzelt libákból áll, akik oly szépnek gondolják magukat. Na az ilyeneket kerülöm el 50 méteres távolságból min.
Arra esetleg még nem gondoltak, hogy csinálnak egy "Intelligencia királynő" című versenyt?
14/23 A kérdező kommentje:
Egyébként konkrétan az ''átlagos'' nem sztár lányoknak esélye sincs mivel idén újra jön Rákosi Annamária, Kocsis Korinna stb plussz a Rebeka... Ezek után azt hiszem megvannak a dobogosok minek kell a műsor?!
2013. máj. 30. 06:28
15/23 A kérdező kommentje:
Jézusom...na felrakták a döntősöket...vannak érdekes lányok az tuti
2013. máj. 30. 18:41
16/23 anonim válasza:
Ha a felállna, akkor se sikerülne elmenni ezekre! 62/F
17/23 anonim válasza:
Igen, vannak érdekes fejek valóban! :)
18/23 A kérdező kommentje:
Most volt nemrég a tv-be ahogy zsákot pakolnak...a kis Tamika is nemám győrbe pakolná...á...ahhoz képest hogy győri.
2013. jún. 7. 21:08
20/23 A kérdező kommentje:
Régen nagyon szerettem az ilyen választásokat...most már azért nem mert egyre kétszínűbbek a királynők is...
2013. jún. 8. 15:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!