Szerintetek is teljesen átlagos Palvin Barbi arca smink nélkül?
Csak hogy mire gondolok átlagosak:
Szép lányok :
Számomra ezek a szép lányok,pedig némelyik smink nélkül van. Minden embernek más az ízlése. Mindenkinek más tetszik! Csak gondoljunk bele,hogy milyen nevetséges lenne hogy mindenkinek ugyanaz lenne az ízlése,stílusa. Szerintem elég vicces lenne! :D Palvin Barbi se csúnya,sőt van akinek ő a bányarém, van akinek ő az istennő. Szerintem Palvin Barbi egyáltalán nem csúnya,se átlagos. Max természetes. De pl. ha visszamennénk a középkorba,akkor tuti hogy ott kb. minden nő ronda, vagy átlagos lenne, mert akkor még ugye nem volt smink. Egy igazi nő nem a sminktől lesz igazán nő. És ezt Barbi pontosan jól tudja. Amikor elmegy fesztiválokra ott sem sminkben van. Semmi alapozó, semmi szemspé (szempillaspirál) . Feltűnő jelenségnek meg ott vannak a k*rvák. A mostani lányokkal az a baj,hogy azt hiszik hogy minden a smink. Ettől lesznek szépek. De ez nem így van. Ez azért van így mert minden ember a külsőre megy. Nem minden a külső. Én úgy megyek suliba hogy reggel megmosom az arom, és csak felteszek egy kis szemspét. De tényleg kicsit. Nem annyit hogy össze legyenek ragadva a szempilláim mint a póklábak. Éppen hogy. Tehát kedves kérdező. Jegyezd meg hogy mindenkinek más tetszik. Senkinek sem egy az ízlése, és ez így van rendben!:)
Kritikán allulinak tartom azta megjegyzéet, hogy mutass olyan nőt aki szép smink nélkül!
-Az ilyen suttyó megnyilvánulásoktól kenik agyon magukat a lányok!
Rengeteg lány van aki természetes szépség és gyönyörű reggel is ha felkel!!
Csak pasik úgy hozzászoktak a sminkelt lányokhoz, hogy nem látják meg a szépet abban, aki nincs sminkelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!