Szerintetek is teljesen átlagos Palvin Barbi arca smink nélkül?
Utolsó, statisztikát készítettél, esetleg megkérdeztél minden embert az országban, sőt külföldön is? Szerinted a 7 milliárd emberből a Földön MINDENKI odavan érte?:)
Ha már ilyen csökött agyú vagy, legalább ne kérkedj vele.
Vannak, akik Mihalik Enikőre mondják, hogy szép, szerintem pedig abszurd, hogy ő valahol is súrolná a szépség határát. Ez nem azt jelenti, hogy modellnek rossz, kifejezetten tiszteletreméltó a munkásságáért, de számomra ronda nőként. Én Ebergényi Rékára mondom, hogy szép nő, de van, akinek meg ő nem jön be. Attól, mert te oda vagy érte, még hadd ne legyen a többi 7 milliárd ember is.
Nem azért, mert oda vagyok Barbiért, de szerintem smink nélkül is van olyan szép, mint az ide belinkelt lányok.
Egyébként ahhoz képest, hogy a híres modellek nagy rész elég ocsmány smink nélkül, Barbira egy szava nem lehet senkinek ilyen téren.
Nézzétek meg Heidi Klum-ot smink nélkül
Ő érte az egész világ "odavan", na de miért? Szerintem igazából kifestve is csúnya, szóval lényegtelen.
Mi az, öngólokat rúgsz?:) Igen, hülye vagy, mert képtelen vagy a normális vélemény kifejtésre és általánosítasz azért, mert számodra valaki szép.
Sokan tartják átlagosnak, talán megeshet, hogy többen, mint akik kiemelkedően gyönyörűnek:) De mivel nem vagyok olyan csökött agyú (hülye), mint te, így nem jelentem ki, hogy mindenki szerint átlagos, csak mert én úgy gondolom.
Úgyhogy amíg nem készítesz statisztikát, addig kicsit erőltesd meg a szókincsedet és fejezd ki magad választékosabban, hogy ne tűnj totál hülyének.
A 40 éves Heidi Klum smink nélküli arcát meg nem értem, hogy lehet összehasonlítani egy 19 éves tinilányéval? Van valamennyi eszed, vagy csak vegetálni szoktál?
Palvin Barbi szép sminkkel és anélkül is.
Mondom ezt 22 éves nőként. Nekem csak a természete nem tetszik, szerintem kicsit beképzelt.
Heidi Klumtól meg szabályosan megijedtem, hogy milyen smink nélkül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!