Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek lehetnék modell?...

Szerintetek lehetnék modell? Van kép és fontos!

Figyelt kérdés

Méreteim:

súly:38kg

magasság:159cm

derék:62,5cm

csípő:80cm

Képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 27. 22:46
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
93%
A teszkós újság hátuljára a gyerekruhás képekhez el tudlak képzelni...
2013. ápr. 28. 00:52
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekmodellnek megfelelnél. Normál modell még úgy sem lehetnél mivel túl fiatal vagy ahhoz. Amúgy az első képed rémes, nagyon gáz az a szemüveg, nevetségessé tesz. Nem is értem miért vesz fel bárki is ilyet.
2013. ápr. 28. 01:13
 33/53 anonim ***** válasza:
100%

vekony vagy de nem modellnek valo...

a sok instagram stilusu foto helyett eleg lett volna egy kozeli arc es egy teljes alakos - sima feher atleta es farmer - basic darabok

nem pedig ossze-vissza kitekerdett fura fenyben keszult kepek.

nekem inkabb az a kinai kislanyok jutnak eszembe akik az olcso cuccokhoz keszitenek katalogusfotot fokepp az amikor kimereszted a szemed es az ujjad a szadban van...

amugy a magassag nem lenne baj, fotomodell attol meg lehetne...

es nem, a modelleknek nem babaarcuk van. olyan arccsontja van nemelyiknek hogy pasinak is elmenne...

2013. ápr. 28. 08:18
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem... Semmi különlegesség nincs benned. Na, spuri vissza a Barbi babáidhoz.
2013. ápr. 28. 11:16
 35/53 anonim ***** válasza:
67%
Nagyon szép vagy, de ne akarj modell lenni, mert csak tönkretennéd vele az életed!
2013. ápr. 28. 11:40
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező! Attól hogy valaki nem babaarcú az nem egyenlő azzal hogy pattanásos. Ugyanakkor a babaarc is lehet pattanásos. Ha az a bajod hogy itt senki sem tud semmit a modellkedésről, akkor MINEK itt kérdezed? Menj el egy modellügynökséghez és akkor kapsz hozzáértőktől véleményt.
2013. ápr. 28. 16:43
 37/53 anonim ***** válasza:
100%

Szia.Én nem akarlak sem megbántani,sem leszólni,de te kérdeztél,én válaszolok.

Szerintem nem lehetnél.Szép lány vagy,tényleg.De az arcodban semmi különlegesség sincs.13 évesen még nagyon sokat fogsz változni,úgy látom a melled sem nagyon nő,így még arra gondolok hogy hízni is fogsz,melled is nagyobb lesz,úgyanakkor az arcod is fog változni.Fotómodell úgy lehet valaki,ha van egy olyan adottsága ami neked pont nincs.Különleges,arccsontos arc kell annak,aki mondjuk fotómodell-vagy sminkmodell,katalógusokhoz.És az a mondatod,hogy ragyások nem lehetnek modellek,vagy valami hasonló,hogy hozzátenném,7 éve vagyok a szakmában,kifutó,fotó-és sminkhaj modellként.Nekem pattanásos volt az arcom,mégis úgy fedeztek fel.Aztán időközönként elmúlt.Azt írtad hogy minden az arcodon szimmetrikus.Igen,az,de semmi különlegességet nem látok benned.Ahogy írtam,az arcodban sem,de még az alakodban sem.Átlagos kislány vagy még,ha te modell lehetnél,akkor minden korodbeli lány az lehetne,mert átlagos vagy,nincs benned egyediség.

2013. ápr. 28. 17:32
 38/53 anonim ***** válasza:
100%

hát te még nagyon-nagyon gyerek vagy...

lehetnél modell, ha megnőnél 170cmnél magasabbra...

egyébként nagyon komoly arcot tudsz vágni, de látszik rajtad, hogy még nagyon fiatalka, kislány vagy.

2013. ápr. 28. 18:28
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
nagyon ellenszenves vagy nekem, 13 évesen nem kéne sminkelned és így pózolgatnod. és nagyon alacsonynak is tűnsz.
2013. ápr. 29. 09:57
 40/53 anna96. válasza:
34%
szerintem,ha tizenhárom vagy nem lehetsz 38 kg.ha meg igen akkor anorexia...:D
2013. ápr. 29. 17:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!