Szerintetek lehetnék modell? Van kép és fontos!
Méreteim:
súly:38kg
magasság:159cm
derék:62,5cm
csípő:80cm
Képek:
még egy beképzelt tinilány...
ha értenél valamit a modellkedéshez tudnád hogy olyan nincs hogy valaki 160 centisen is modell legyen. az alsó határ mindenhol 173, azt nem te döntöd el hogy hova mész, kifutóra vagy fotózni, oda megy a modell ahova az ügynökség küldi. egyébként szerintem nem, ezer ilyen arcú lány van, és a modellek többségének pont hogy nem babaarca van. látszik hogy csak a palvin barbit ismered. sok képen olyan mintha bevertek volna neked, az nem tudom smink-e azt állítod nem, de nekem annak tűnik. Aranyos kislány vagy, de szerintem nem modellnek való.
1.tényleg elég bunkó vagy..
2. "miért szerinted ragyásnak kell lenniük a modelleknek?"
nem,nem kell,hogy ragyásak legyenek,de tényleg egyáltalán semmi olyan különleges sincs benned,amitől modell lehetnél.
3.amúgy is fogsz nőni,és változni..
nem kell ragyásnak lenniük, de a babaarc nem is azt jelenti. nem, nincs ezer meg ezer modell aki sokra vitte, ha alacson vagy, max ckm-ben szerepelhetsz, meg tinimagazinokban, de azokat a lányokat statiszták közül válogatják, ki vagy reklámszereplő válogatásokról szedik őket, nem modellek...
tizenhárom évesen ne te akarj minket kioktatni a magasságról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!