Szerintetek lehetnék modell? Van kép és fontos!
Figyelt kérdés
Méreteim:
súly:38kg
magasság:159cm
derék:62,5cm
csípő:80cm
Képek:
2013. ápr. 27. 22:46
11/53 A kérdező kommentje:
22:58 én magamat nem találom szépnek. inkább karakteresebbnek. van valami ami talán egyedibb, ez nem beképzeltség csak vélemény. és szerintem az arcomon minden szimetrikus
2013. ápr. 27. 23:00
12/53 A kérdező kommentje:
22:59 látom nem érted a lényeget
2013. ápr. 27. 23:01
13/53 anonim válasza:
Elárulom hogy nem csak babaarcú modellek vannak. Amúgy szépen akartam ezzel a jelzővel kifejezni hogy egy 13 éves kislánynak sz.arul áll a smink. És kicsit egyetértek a #9-essel, a páwaszemüveg meg az a 2es képes beállás mindenkinek rossz benyomást keltene.
14/53 anonim válasza:
Szép vékony testalkatod van, az arcod is szép, baba arc.
Katalógusokban el tudnálak képzelni.
15/53 anonim válasza:
nagyon szép vagy, fotogén, a magasságod kissé alacsony, ezért inkább a smink-hajmodell, vagy katalógusokba való fotózására tudnálak elképzelni.
16/53 anonim válasza:
Szerintem nem. Kifutómodell alapból nem lehetsz,mert alacsony vagy hozzá. Viszont szerintem nem szép az arcod,nem is karakteres. De ezt csak egy modellügynökség tudná megmondani.
17/53 A kérdező kommentje:
23:05 öööö szemüveges vagyok:d
természetesen nem lennék jó kifutómodellnek, de nem is szeretnék az lenni többieknek köszönöm:):)
2013. ápr. 27. 23:11
18/53 anonim válasza:
Dehogy leszel modell.. Átlagos kislány vagy aki nem tud sminkelni. ;)
19/53 A kérdező kommentje:
:)
2013. ápr. 27. 23:20
20/53 anonim válasza:
Modellnek átlagos lennél max katalógus modell, lehetnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!