Szerintetek is ronda ez a modell?
Figyelt kérdés
Cara Delevingne: [link]
A teste jó,viszont az a ronda szemöldöke úgy elcsúnyítja az arcát.És láttam videókat,és pl. a Victoria's Secret 2012-es Show-ján is ilyen szemöldökkel volt.
2013. márc. 23. 17:05
12/25 anonim válasza:
ha jól tudom volt valami ügye egy meleg sráccal és amiatt sokan utálják..
13/25 anonim válasza:
Nekem ő az egyik kedvenc modellem, nagyon szép szerintem. A szemöldöke mag azért ilyen, mert ezt mondják neki.
15/25 anonim válasza:
nem csúnya,igaz nem is szép, különleges.és egy modellnek különlegesnek kell lennie:) a szemöldöke is belejátszik, hogy ilyen karakteres legyen az arca. modellnek tökéletes:)
16/25 anonim válasza:
mindenki gyönyörű a maga módján... nekem személy szerint pedig Cara az egyik kedvenc modellem!
17/25 anonim válasza:
Undorító. KB. int egy boszorkány
19/25 anonim válasza:
Régen nagyon csúnyának láttam..aztán jobban belemerültem a divatvilágba és egyszerűen gyönyörűnek látom most..egyik kedvenc modellem!:)
20/25 anonim válasza:
1-2 alkalomra jó volna,sőt egyik másik képen társaság előtt is válalható feje van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!