Lenne esélyem a modellkedésre? (képek lent)
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdett érdekelni a modellszakma. Csak kíváncsi vagyok,hogy egyáltalán lenne-e esély.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
2013. márc. 20. 16:28
11/36 anonim válasza:
bocsi, de szerintem nincs. átlagos az arcod és az alakod sem elég vékony
12/36 anonim válasza:
Különleges arcod van ami a modellkedéshez kell,viszont egy frufrut tényleg vágass mert óriási plakáthomlokod van...
13/36 anonim válasza:
Szia! lány vagyok, és szintén érdekel a szakma, azok alapján, amikről eddig tudok, azt tudom mondani neked hogy nagyon szép vagy, de hostessnek inkább el tudnálak képzelni. A paramétereidet nem tudom, de szerintem picit fogynod kéne. Ne érts félre, nem vagy kövér, csak a modelleknek ugye bele kell férniük a szabványruhákba. De a szépséged meg szerintem főként az adj hogy van rajtad mit fogni, szerintem ha lefogynál, megváltozna az egész arcszerkezeted. Ha nem vagy elég magas, akkor sajnos nem, de szépségkirálynő választásokon indulhatnál, ha érdekel a dolog.
14/36 anonim válasza:
Jah, utolsó vagyok, szerintem jól áll ez homlok, ne vágass frufrut. :)
15/36 anonim válasza:
Nem igazán van modellarcod, meg a 7. képet elnézve inkább körte alkat vagy, a modellek meg banán vagy homokóra alkatúak általában. Plusz nem tudni ilyen magas vagy, modelleknél minimum a 173cm.
16/36 A kérdező kommentje:
Akkor inkább elfelejtem,mert nem fogok lefogyni. Köszi a válaszokat:)
2013. márc. 20. 18:23
17/36 A kérdező kommentje:
plusz alacsony vagyok:)
2013. márc. 20. 18:30
18/36 anonim válasza:
Nagyon is szép arcod van, már ha tényleg te vagy a képeken. Ha megvan a magasságod, bár ha nincs szerintem azért akkor is tegyél egy próbát mindenképpen. Abból baj nem lehet. Az olyan ügynökségeket felejtsd el, ahol neked bármit is kell előre fizetni, egy portfólió nem árt persze, de ha az ügynökség lát benned fantáziát, ezt finanszírozni fogja. Sok sikert!
19/36 anonim válasza:
Előző vagyok, nekem is nagy a homlokom, egyébként. Szerintem ne vágass frufrut, ettől is különlegesebb az arcod. Sajnos én túl alacsony vagyok a szakmához, de hátha neked sikerül. :)
20/36 A kérdező kommentje:
köszi,de alacsony vagyok hozzá.
2013. márc. 20. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!