Lenne esélyem a modellkedésre? (képek lent)
Figyelt kérdés
Mostanában elkezdett érdekelni a modellszakma. Csak kíváncsi vagyok,hogy egyáltalán lenne-e esély.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
5. [link]
6. [link]
7. [link]
8. [link]
2013. márc. 20. 16:28
1/36 anonim válasza:
A modellek csúnyák. Te túl szép vagy! Úgyhogy nincs!
2/36 anonim válasza:
Szerintem csinos vagy. Lehet hogy lehetne eselyed a modellkedesre, de nem tudom mennyi... Azert ne gondold, hogy annyira tokeletes, gondnelkuli a modellkedes.
3/36 anonim válasza:
Gyönyörű vagy, szép vastag szád van, ami nagy előny, plusz a hosszú hajad is :) Szerintem vágj bele!
4/36 anonim válasza:
Persze, hogy van esélyed! De készülj fel, hogy elég drága mulatságról van szó. Itt sok mindent be tudsz szerezni: shop.modell.hu
6/36 anonim válasza:
Szerintem igen. Szép lány vagy, és nem is az a fajta, amelyikből van több tucat. :)
Viszont 2 tanács:
1. kezdj valamit a hajaddal, mert így, hogy egyforma hosszúra van vágva, nem valami szép, kellene valami forma
2. öltözködj szebben, választékosabban:
ezeken a képeken baromi igénytelenül vagy felöltözve, nagyon csúnya.
de tényleg szép lány vagy amúgy :)
7/36 anonim válasza:
Szerintem igen, és te vagy az első akinek ezen az oldalon ezt mondom. :)
8/36 anonim válasza:
Lehet, hogy van esélyed, szép lány vagy.
9/36 A kérdező kommentje:
2013. márc. 20. 17:00
10/36 anonim válasza:
egyáltalán nincs modellarcod. amúgy nagyon előnytelen ha nincs frufrud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!