Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Modellkedni szeretnék. Hol...

Modellkedni szeretnék. Hol lehet az én alkatommal?

Figyelt kérdés
Modellkedni szeretnék, mert sokak szerint szép arcom van, és érdekelne is, de a testem nem felel meg a hagyományos modell kifejezésnek. 169cm vagyok, 59kg és 70cma derékbőségem... de a molett modellekhez ezek az értékek meg kevesek.. mit tegyek? hol próbálkozhatnék?

2013. jan. 12. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:

na.

két nagy problémát látok itt: 1.: a modellkedéshez kellenek bizonyos adottságok. egyik a karakteres,különleges arc (nem feltétlenül klasszikusan szép...), valóban. a barátaid szerint akkor ez megvan. és a többi? sajnos az alakoddal maximum falusi "kifutókon" érhetsz el valamit. De nincs ezzel semmi baj, minden második tizenéves modell akar lenni, egyikből se lesz az, és nem azért, mert 10centivel vaskosabbak,mint kéne.

2013. jan. 12. 13:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy ezt leírtad, de a kérdésemre ez még nem válasz:(
2013. jan. 12. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
dehogynem, de akkor tessék világosabban: sehol.
2013. jan. 12. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van. Sehol. Egyrészt, mert a plus size modellekre még külföldön sincs túl nagy igény, itthon pedig semennyi. De eleve alacsony vagy, ami miatt még ha érdekelnének is valakit a plus size modellek, akkor sem lennél alkalmas, mivel nekik talán még fontosabb a magasság, mint az igazi modelleknek.
2013. jan. 12. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!