Szeretnék modellkedni, de nem tudom hogyan kezdjem?!
már régebb óta figyelem az ilyen oldalakat neten vagy olvasok róla ujságokban, kimondottan Palvin Barbarát, mondhatni ő a példaképem :) 177cm magas vagyok, sportolok egyfolytában ugyhogy az alakommal annyira nem lenne gond szerintem(64,7kg), mert nem az anorexiás modellkedés a célom..egyébként még szeretnék szálkásitani. Sokan kérdezték már, hogy miért nem modellkedek? Állitolag szépek a szemeim :) Véleményekre vagyok kiváncsi, és hogy mit ajánlotok? Az első két kép nem mostani, de most csináltam egyet gyorsan webcamerával.
Előre is köszönöm a válaszokat
"Az első csak be akart szólni, nem vagy kövér, de modell alkat sem"
Tehát Te magad is elismered, hogy nem modell alkat.
Nincs több kérdésem.
Amúgy tényleg az vagy, szubjektív véleményem, hogy én 60 kiló fölötti lánnyal soha nem kezdenék, és objektív vélemény, hogy nagyon ritkák a 60 kiló feletti lányok. Jó 5 kilóval vagy több mindkét fontos kritériumnál, ezt még meg fogod kapni jóóóóó sokszor, ha tényleg modellkedni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!