Kezdőoldal » Szépség és divat » Modellkedés » Szerintetek jo valasztas a...

Szerintetek jo valasztas a modelkedes?

Figyelt kérdés
Meg eleg fiatal vagyok 13 eves ugyhogy nem tudom,hogy erdemes lenne meg probalni ezt,nagyon szeretnek model lenni ha lehetne mar most el kezdnek modelugynoksegekhez menni de ugy gondolom,hogy meg fejlodnom kene es talan 1 ev mulva kellene meg probalnom.Sokat olvassgattam a modelkedesrol es mindenhol azt irtak,hogy az egy''nagyon kemeny munka,turelem kitartas kell hozza stb stb''nekem nem tunik olyan kemeny munkanak,igaz vannak dolgok amik nehezek lennenek mondjuk a sok utazgatas ide-oda meg ezek de nem olyan veszes szerintem.Szoval a tanacsotokat kernem megeri modelkedni vagy meg sem??

2013. jan. 8. 23:50
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam,hogy a modelkedes csupa moka es kacagas tudtam,hogy nagyon nehez munka,mert hallodtam egy-ket lanytol de gondoltam biztos van jo oldala is nem csak rossz,mert altaba azt szoktak ismetelgetni az emberek,hogy''nem csak a rosszat kell mindenbe meg talalni'' de mar mind1...majd meg at gondolom es meg latjuk milesz. Koszonom a biztato valaszokat es velemenyeket!!! :DD
2013. jan. 9. 21:56
 32/40 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy naiv vagyok de nem tudok valtoztatni magamon:d...Nekem eddig ez volt a celom az almom de nem tudom ezutan lesz-e kedvem hozza,mert ha vki lebeszel engem akkor mar azt nem nagyon lehet helyre hozni, 3 ev mulva meg lehet lesz egy masik celom de nem igazan tudom mar mit is akarok valojaban annyi sok mindent irtak itt,hogy egyszeruen nem tudok donteni...:D
2013. jan. 9. 22:07
 33/40 anonim ***** válasza:
Méghogy 180 cm leszel ha most 165 vagy jó poén :DDDD a lányok 13-15 éves korukig nőnek én 13 évesen 173 cm voltam aztán 15-re lettem 178 es azóta nem nőttem :) szval max 170 leszel 16/L
2013. jan. 9. 22:21
 34/40 A kérdező kommentje:
Micsoda?? 13-15 eves korig nonek?? Most biztos magadrol vettel peldat mert az ember 18 eves korig nohet szoval nem poen!!
2013. jan. 9. 23:35
 35/40 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg egyentol fugg,attol hogy te csak 15 eves korig nottel az meg nem jelenti azt,hogy en is addig fogok noni az en csaladomba mindenki eleg magas szoval nem hiszem,hogy en leszek az egyetlen aki csak 15 eves korig not akkor is 170 cm....:D
2013. jan. 9. 23:52
 36/40 anonim válasza:
Szia én topmodell vagyok és leginkább külföldön szoktam dolgozni, mert abban van a pénz. A fizetés annyira nem kevés, Magyarországon: napi 15-20 ezer a kifutómunka vagy fotózás, külföldön meg a triplája vagy a többszöröse és minden mást fizetnek. Tényleg nagyon kemény munka. A modellkedés nem csak egy szakma, hanem egy életmód. Pl naponta egyszer eszek, hogy tartsam a súlyomat. Volt olyan, hogy úgy mentem kifutóra, hogy előtte 2 napig nem ettem semmit és csak pár korty vizet ittam. A kifutón annyira leesett a vérnyomásom és a vércukrom, hogy nem láttam semmit. Bámultam előre és magamban számoltam a lépéseket, aztán amikor lejöttem, egyszerűen elájultam. A fotózások sokáig tartanak és fárasztóak 15 centis 2 számmal nagyobb vagy kisebb cipőkben, kell kicsavart pózokban órákig állnod és szinte nem is tudsz pihenni. Mindennap jógáznom kell és még így is egy fotózás után napokig izomlázam van. Táplálkozási zavaraid is lehetnek, mert hiába hiszed azt, hogy te biztosan nem fogod hánytatni magad, amikor azt mondják, hogy Marc Jacobs-szal dolgozhatsz Párizsban az új Miu Miu kampányban, de le kell adnod 5 kilót 2 hét alatt, a nyomás miatt teljesen megváltozol. Ez megtörtént velem és máshogy nem tudtam lefogyni, ezért muszáj volt. Mióta modellkedek bűntudatom van, ha eszek. Szóval gondolkodj el azon, hogy elég erős vagy-e ehhez az élethez. Lelkileg mindenképp hatalmas nyomás, a tested meg túlterheled.
2013. jan. 10. 16:09
 37/40 anonim válasza:
Attól függ vannak méretek is egy modellkedéshez..szerintem minden lány az akar lenni én is az szerettem volna lenni sőt még most is de tudom,hogy ugyse lehet az. de ha neked össze jönn sok sikert. :)
2013. jan. 10. 18:19
 38/40 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!! :))
2013. jan. 10. 19:20
 39/40 anonim válasza:
Akik szerint a modellmunka könnyű, azok nézzék meg ezt a videót: http://www.youtube.com/watch?v=Y18iHbl-Ha8
2013. jan. 11. 01:18
 40/40 anonim ***** válasza:
hali, ha küldesz képet és magasságodat priviben, akkor megmondom.
2013. jan. 11. 20:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!