Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Elégedett vagy a szépségkirály...

Elégedett vagy a szépségkirálynő választás eredményével?

Figyelt kérdés
2012. jún. 10. 14:24
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem néztem, nem tudok kik indultak, igazából úgyse a legszebb nyer, hanem akinek jobb protekciója van
2012. jún. 10. 14:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Az első két helyezettel tökéletesen a 3. viszont nemtudom hogyan kerülhetett oda..
2012. jún. 10. 14:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem nekem a 11es csaj volt a kedvencem , meg a 8as valamelyiknek a 2ből kellett volna nyerni.Ennek a csajnak tiszta átlagos a feje.Habár egyik sem volt valami nagyszám.Én azt vallom még mindig, h Budai Zsuzsi volt eddig a legszebb.
2012. jún. 10. 14:35
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Kit érdekelnek az ilyen választások? De most komolyan, mi értelme ezeket rágódni, vagy legalább egy percre is rágondolni, annyira felesleges. De örülök, h nektek ilyen sok időtök van
2012. jún. 10. 14:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen, valóban sok ideig tart magadban megállapítani, hogy tetszik valaki vagy sem.
2012. jún. 10. 14:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Az Ági és a Tamara nagyon szép, őket én is betettem volna az első kettőbe. Viszont az Alexa nem tudom, hogyan került oda, szerintem átlagos az arca és amikor mosolyog nagyon furcsa. Nekem az Emerencia tetszett még. :)
2012. jún. 10. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:
41%
Ahhoz nem is kell idő, dehogy h.lye kérdéseket teszel fel róla, aztán órákig nézegeted, ki válaszolt.. na ez a gáz
2012. jún. 10. 15:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Kérdés: 2 perc volt kiírni :) Óránként, mikor tanulás közben szünetet tartok, ránézek, és ennyi. Sajnálom, hogy ennyi problémád van a világgal, az emberekkel és valószínűleg magaddal is. Azok szokták piszkálni az embereket tök hülye dolgok miatt :)
2012. jún. 10. 16:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is néztem mert érdekel a divatvilág pedig sem hülye sem tini nem vagyok...

összességében nagyon igénytelen volt a műsor nekem Emerencia tetszett Alexandra nekem csúnya arcú..

Niké is jó volt kár hogy nem kell élőben beszélniük mert a világversenyeken az is van

az előző társaságból Szunai Linda kicsit meghízott??

Ja és ronda kisestélyik voltak nagyon

2012. jún. 13. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!