Szerintetek jo valasztas a modelkedes?
Figyelt kérdés
Meg eleg fiatal vagyok 13 eves ugyhogy nem tudom,hogy erdemes lenne meg probalni ezt,nagyon szeretnek model lenni ha lehetne mar most el kezdnek modelugynoksegekhez menni de ugy gondolom,hogy meg fejlodnom kene es talan 1 ev mulva kellene meg probalnom.Sokat olvassgattam a modelkedesrol es mindenhol azt irtak,hogy az egy''nagyon kemeny munka,turelem kitartas kell hozza stb stb''nekem nem tunik olyan kemeny munkanak,igaz vannak dolgok amik nehezek lennenek mondjuk a sok utazgatas ide-oda meg ezek de nem olyan veszes szerintem.Szoval a tanacsotokat kernem megeri modelkedni vagy meg sem??2013. jan. 8. 23:50
11/40 A kérdező kommentje:
#9! Kokaiin?? :DD Ezt most sajat tapasztalatbol irtad vagy honnan tudod,hogy minden model kokaint szed?? Szerintem nem kell ahhoz kokain,hogy egy fotozast vagy egy divatbemutat tul tudjanak elni meg ha annyira faradtak is! En sem eletem vegeig gondoltam a modelkedest hanem legalabb 3-4 evig aztan mas szakmat valasztottam volna de most sikerult mindenkinek elvenni a kedvem tole......
2013. jan. 9. 18:26
12/40 A kérdező kommentje:
Ti honnan tudjatok,hogy minden modelugynoksegnel vagy fotozasnal az emberek ugy bannak a modellekkel mint egy darab szarral?? Tapasztaltatok?? Nem hiszem,hogy minden alkalmazottal ugy bannak mint egy kutyaval,mert elvileg nem azert vettek fel,hogy tonkre tegyek meg,hogy porig alazzak!! De miert csak a negaivumot latjatok benne?? annyi sok negativ dolgot leirtatok itt,hogy 1 szo nem volt olyan amiert megerne modelkedni..:D Biztos van olyan modelugynokseg ahol rendesen bannak a lanyokkal es nem ugy ahogy leirtatok,mert az remes hihetetlen..
2013. jan. 9. 18:41
13/40 A kérdező kommentje:
#3!Valoszinuleg akkor nem jo ugynokseget valasztot az a lany,viszont ha velem ilyen kegyetlenek lennenek,es ha keves lenne a fizetes gondolkozas nelkul ott hagynam!
2013. jan. 9. 18:56
14/40 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!! :))
2013. jan. 9. 18:58
15/40 anonim válasza:
Jaj, már bocsi, de annyira látszik, hogy 13 vagy...:D Ha fizetni kell a számláidat nincs olyan, hogy akkor otthagyom a munkát... Mellé utána megnézhetnéd magad mikor hívnak legközelebb dolgozni abban a szakmában, de ez mindenhol így van, nem csak a modellvilágban. Nekem egyébként van modell csoporttársam, hát gondolhatod mennyire lehet megélni belőle, ha ő is tanul valamit mellette, pedig ő még külföldön is dolgozott párszor, ami a legtöbbeknek egyáltalán nem adatik meg. Amúgy azért mindenki a negatívumot emeli ki, mert ha nem sikerül eléggé befutni messze a negatívumok vannak túlsúlyban. Tényleg a korosztályodban a lányok minimum fele akar modell lenni, ilyen konkurenciával valamire menni is a csodával határos. Amúgy tényleg majdnem minden sztár "nagyöreg" drogozott, ebből a szempontból ajánlom neked a Gia c. igaz történeten alapuló filmet.
16/40 A kérdező kommentje:
#10.Nem pont magyarorszagon probalkoznak es 16 eves koromra biztos,hogy lennek meg 180 is ha mar most 165cm vagyok....
2013. jan. 9. 19:13
17/40 anonim válasza:
talán onnan tudom, hogy a lány magyarország egyik legsikeresebb modellügynökségénél dolgozott és elég sokat szokott mesélni a témáról. És ő is magától hagyta abba mert nem bírta.
Hagyd el nagyon kiscsíra vagy még, és csak a tévékből meg az újságokból vagy otthon a témában. Tájékozódj kicsit.
18/40 A kérdező kommentje:
:D Miert nem lehetne ott hagyni egy olyan munkat amiert keves fizetest kapsz?Te dolgoznal mindennap azert a keves penzert?? mert nem hiszem
2013. jan. 9. 19:26
19/40 anonim válasza:
" Nem hiszem,hogy minden alkalmazottal ugy bannak mint egy kutyaval,mert elvileg nem azert vettek fel,hogy tonkre tegyek meg,hogy porig alazzak!!"
hűű mekkorákat fogsz te még koppanni...
20/40 A kérdező kommentje:
#17!Meg van ertve!!
2013. jan. 9. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!