Alkalmas lennék modellnek? (lent)
Nem! Minden 2. tinilányka modell akar lenni, és ez rengetegeket zavar (köztük engem is). Nem vagytok olyan gyönyörűek, mint amilyennek hiszitek magatokat. Átlagosak vagytok. Ezzel az erővel bárki lehetne modell...
Komolyan nem értem az (ilyen) lányokat.
"van azért fenekem meg mellem is..." Hát ez a képen nem látszik.
Ráadásul az az idétlen divatszemüveg van rajtad? És miért nem kezded nagybetűvel a mondataidat? És miért nem használsz egy új mondat kezdeténél szóközt?
Sokáig lehetne téged kritizálni (nyilván engem is lehetne), de inkább nem foglak. Hagyj fel ezzel a gyerekes modell álommal és reálisan gondolkozz a jövőben. És persze tanulj! Csak hogy én is elmondjam... :D
Lol, micsoda bájos kommentek...:D
13 évesen még totál kialakulatlan vagy, a formád, alakod, mellméreted, sôt, a bôröd is sokat fog még változni...viszont valóban túl alacsony vagy a kifutóra és nôni már, bizony, nem fogsz.
Ha mindenképp modellkedni szeretnél, max a fotómodell karriert ajánlhatom, fôként beauty (haj, smink, ékszer)kategóriában, ott ugyanis nem látszik, hogy milyen magas vagy.
Ehhez fotókra van szükséged, tehát érdemes lövetned magadról egy normál, meg egy beauty portfóliót egy profival, stúdióban, illetve részt venni egy-két fotózáson és az ott kapott anyaggal próbálkozni komolyabb szinteken.
Érdemes már fiatalon elkezdened foglalkozni vele, de 13 évesen azért csodát ne várj, az évekbe is telhet.
én is a fotómodellkedésre gondoltam(csak nem írtam le...)
köszi a segítséget.! :)
Először igen csináltass egy portfóliót profi fényképésszel, utána pedig keress fel egy ügynökséget és ők megmondják, hogy látnak-e benned fantáziát, alkalmas lennél-e reklámokba, fotózásra, szépségversenyre.
Én is ugyanezt csináltam és már modellkedek.:))
Hááát, az, hogy van melled meg feneked, az nem igazán látszik... Ezeken a képeken halál lapos vagy. Ami nem baj, meg semmi, csak érted...
Az 1. képen tényleg szép vagy, a másodikon szerintem kifejezetten csúnya.
Amúgy a kommentelőknek:
Mi az, hogy alacsony? 160 cm nem alacsony 13 évesen. Mármint modellnek lehet, azt nem tudom, de valaki írta, hogy amúgy is alacsony. NEM. Nagyon nem. Mármint nem egy magas, de "átlagos lánynak", 13 évesen normális magasságú.
És mi az, hogy nem fog nőni... 13 éves, még szép, hogy fog nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!