Szerintetek alkalmas lennék (bármilyen) modellnek?
Nekem meg sokak szerint gyönyörű az arcom mit gondolsz elinduljak egy szépségversenyen?:D
Most őszintén ebből honnan tudja az ember,hogy elmehetnél-e modellnek vagy nem. A magasság és súly az egy dolog az arc is számít,szerintem menj el inkább egy ilyen,meghallgatásra vagy hogy hívják ezeket:)Valahol az 56 kiló még kissé húsisnak is számít és azt fogják mondani,hogy ajd le vagy 5-6 kilót,persze nem mindenhol.
Az magasságod és a testsúlyod nagyjából oké,de még mindig nem tudjuk,hogy milyen a csípőd,derekad,feneked,milyen a testfelépítésed...
Az arc ami nagyon fontos.Nem kell feltétlenül szépnek lennie,csak egyedinek.Kell lenni benned valami plusznak,ami meglátnak és felfedeznek benned,ami megfogja az embereket.Emelett tudnod kell pózolni,vagy kifutón járni,és fontos,hogy jó fényképarcod legyen.
köszi a válaszokat, a képeken dolgozok. :)
és tudom h ennyiböl képtelenség megmondani, csak nagyon sok helyen (sőt, mindenhol) azért ezek a dolgok az elsödlegesek, amiket megkérdeznek (magassaág pl.) nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!