Alkalmas lennék modellnek? (lent)
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,160 cm.majdnem fekete,hátközépig érő hajam van,őzbarna szemeim és kicsit pirosabb szám.a szemöldököm is fekete,a szempilláim sötétek és hosszúak,úgyhogy eléggé kiemelik a szememet.vékony vagyok,leginkább xs,s-es ruhát hordok.van azért fenekem meg mellem is,de nem túl nagy.annyi a gond,hogy azért nem egészen tökéletes az arcbőröm.2012. máj. 31. 14:53
2/20 anonim válasza:
Hallgass az első bölcs válaszolóra.
3/20 A kérdező kommentje:
tudom h tanulnom kell.
2012. máj. 31. 15:28
4/20 anonim válasza:
nem lehetsz
nem ertem mit akarsz a 160 centiddel
5/20 anonim válasza:
Alacsony vagy. Nem csak modellnek, hanem amúgyis. Szóval ezt beszopcsiztad.
6/20 anonim válasza:
Talán egy képet dobhatnál modellnek jó fotogének kell ám
7/20 anonim válasza:
Kép nélkül nem lehet megmondani, plusz itt nem hiszem, hogy itt bárkinek a véleménye kompetens lenne a témában. De nem hinném, hogy túl nőies melled, meg feneked lenne 13 évesen. :D
8/20 anonim válasza:
10/20 A kérdező kommentje:
2012. jún. 1. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!