Hova menjek, hogy sikeres modell lehessek?
Figyelt kérdés
A modellkedés az álmom. 173cm és 56-57kg vagyok. Már egy éve az elite model look versenyére készülök, azonban most láttam, hogy a trendattack modellügynökség is rendez hasonló versenyt. Most pedig nem tudok dönteni. Vajon melyik a jobb? Azonban kizárólag csak külföldön szeretnék dolgozni, éppúgy mint Palvin Barbara.Azonban tudom, hogy ehhez hosszú utat kell megtennem. Belföldön nem szeretnék modellkedni. Kérlek segítsetek, hogy hova menjek!! Köszi:D2012. máj. 9. 14:30
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)) ezt most nagyon szeretném, úgyhogy csak pozitívan állok hozzá:) tudom, hogy még a súlyomon változtatnom kell, de rajta vagyok:)
2012. máj. 18. 16:56
12/15 anonim válasza:
Hát előszöris : a magasságodhoz képest a súlyod az sok .. kicsit fogynod kéne . És külföldre még nőnöd is :S :( De mindent bele ,szorítok :)
13/15 anonim válasza:
Lehet erős a csontozatod! Nagyon vékonynak tűnsz a méreteid alapján! Hajrá, én szerintem jövőre megyek :)mondjuk nekem szerencsére jó a magasságom, 178 cm :P
Sok sikert!! :)
14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Hát nem tudom, szerintem nem vagyok erős csontozatú. Ja és már sikerült leadnom 2kg:DD nagyon szeretném ezt a versenyt, úgyhogy beleadok mindent:)
2012. jún. 1. 21:13
15/15 anonim válasza:
Az nem úgy működik, hogy rögtön kimész külföldre, előtte belföldön kell néha van, hogy évekig is dolgoznod, hogy valaki, aki külföldi modellügynökségnél dolgozik felfedezzenek. Ha nem akarsz fürdőruhát felvenni, akkor nem is érdemes belekezdeni, mert minden castingon, vagy versenyen kötelező a fürdőruha. És mielőtt bárhova leszerződnél, járj körbe minden lehetőséget, jó sok ügynökséget, mert rengetek a csaló! Én is jártam úgy, hogy csináltattak nekem egy portfóliót, aztán ott hagytak, miközben megígérték, hogy munkákat fognak nekem küldeni. A magasságod még kicsi, így leginkább csak fotómodell lehetsz... A súlyod is sok a magasságodhoz, tehát kb. 50-52 kg-ra kéne lefogynod. Palvin Barbi évekig dolgozott belföldön is mielőtt felfedezték volna. Értem, hogy olyan akarsz lenni mint Barbi, de ne hasonlítsd magad már most hozzá.. Évek kemény munkája van benne, hogy ő most ott van ahol. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!