Ez jó? Lenne esélyem?
Figyelt kérdés
Szeretnék modellnek jelentkezni, de nem tudom jók-e az adottságaim hozzá.
Mell: 81 cm
Derék: 64 (60-62-re szeretném lecsökkenteni, folyamatosan tornázok rá, eredményesen)
Csípő: 84
Magasság: 172 cm
Haj: Hosszú, dús, barna
Szem: Nagy, barna
Kor: 14
És az arcomon van egy anyajegy, ami "szépséghiba", más semmi, szép bőröm van, tehát ezt leszámítva hibátlan, és azt mondják nagyon szép arcom van.
Így, ezekkel a méretekkel lenne esélyem modellként?
Modellek, írnátok tapasztalatokat? Méreteitekre is kíváncsi vagyok!
Akik megpróbálták és nem sikerült, leírná miért nem? Köszönöm előre is! :)
2012. máj. 8. 15:54
1/6 A kérdező kommentje:
Kifelejtettem, hogy 51-52 kiló vagyok.
2012. máj. 8. 15:59
2/6 anonim válasza:
Van egy ismerősöm, aki modellnek indult. Nagyon hasonló adottságai vannak, jól megy neki. Persze minden kezdet nehéz.
3/6 A kérdező kommentje:
És nem tudod hogy ő milyen magas? Mert engem leginkább az aggaszt, hogy csak 172 cm vagyok, bár remélem még fogok nőni pár centit.
2012. máj. 8. 16:11
4/6 anonim válasza:
ha az arcod jó a modellkedéshez, akkor a méreted is az:) de az arcot így látatlanba nem lehet megmondani
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, az arc az elsődleges, ezzel tisztában vagyok :)
Köszönöm a válaszokat!
2012. máj. 15. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!