Van esélyem, hogy modell legyek? (kép lenn)
Figyelt kérdés
Na jó, hát nem a kifutós verzióra gondolok mind a 163 centimmel, hanem inkább az arcomra gondoltam. Nem tartam magam túl szépnek se, de unalomból szoktam magamnak csinálni fura sminkeket, és fotózgatom magam. Egyszer viszont úgy kipróbálnék egy valódi fotózást, már csak a hecc kedvéért.
[link] ... én meg egy unalmam végeredménye... vaníliás cukor *-*
2012. márc. 31. 11:22
1/25 anonim válasza:
Az arcod szerintem szép,de a sminked az nem tetszik.szerintem egy átlagos sminkel talán van esélyed!
2/25 A kérdező kommentje:
ez ott van a *fura sminkek* kategóriában... az unalom nagy úr, de köszönöm:)
2012. márc. 31. 11:32
4/25 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. márc. 31. 11:38
6/25 A kérdező kommentje:
Ízlések és pofonok, szerintem se, legalább egyet értünk;)
2012. márc. 31. 11:40
7/25 anonim válasza:
Szerintem átlagos vagy, modellnek pedig semmiképpen sem lennél jó. :S
8/25 anonim válasza:
mindenképp válts szemöldököt ...
9/25 A kérdező kommentje:
x'DD köszi gyerekek az ott volt xd igyekszem :P
2012. márc. 31. 12:04
10/25 anonim válasza:
Egyértelműen NEM. Látszik, hogy a hajad festve van, ráadásul még rövid is, a szemöldököd pedig túl vékonyra van szedve. És a sminkedről ne is beszéljünk. Ez nem "fura smink" ez valami ocsmányság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!