Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van esélyem, hogy modell...

Van esélyem, hogy modell legyek? (kép lenn)

Figyelt kérdés

Na jó, hát nem a kifutós verzióra gondolok mind a 163 centimmel, hanem inkább az arcomra gondoltam. Nem tartam magam túl szépnek se, de unalomból szoktam magamnak csinálni fura sminkeket, és fotózgatom magam. Egyszer viszont úgy kipróbálnék egy valódi fotózást, már csak a hecc kedvéért.

[link] ... én meg egy unalmam végeredménye... vaníliás cukor *-*

2012. márc. 31. 11:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha 15-17 éves lennék, akkor elhívnálak randira.
2012. ápr. 1. 18:46
 22/25 A kérdező kommentje:
Utólag is köszi a kritikát, meg neked is köszönöm :))
2012. ápr. 1. 20:25
 23/25 anonim ***** válasza:

mielőtt megnéztem a fotót, arra gondoltam, hogy akik most mennek modellnek, azok festék nélkül nagyon jellegtelenek. szép a szemük, de szürkék. A festék teszi őket azzá, amik.

Ez a smink nem jó, így nehéz megmondani.

vagy jó smink kéne, vagy semmi.

De szerintem nem vagy modell alkat, már a fentiek miatt sem.

2012. ápr. 1. 22:27
 24/25 anonim válasza:
a smink lehet, hogy nem a legideálisabb, de szerintem irtó szép vonásaid vannak, íves áll,formás ajkak,szép szem...írj pár modellügynökségnek , csatolj pár fotót ( mindegyik kép más legyen, más ruhákban más arckifejezésekkel, pózokkal)szerintem minden esélyed megvan. próbálkozz be pl, a Visage,VM,Attractive,NumberOne -nál... küldesz nekik képet, 1-2 napon belül válaszolnak
2012. ápr. 10. 21:16
 25/25 anonim ***** válasza:
Szép vagy nagyon :) 16/f
2012. júl. 27. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!