Van esélyem, hogy modell legyek? (kép lenn)
Figyelt kérdés
Na jó, hát nem a kifutós verzióra gondolok mind a 163 centimmel, hanem inkább az arcomra gondoltam. Nem tartam magam túl szépnek se, de unalomból szoktam magamnak csinálni fura sminkeket, és fotózgatom magam. Egyszer viszont úgy kipróbálnék egy valódi fotózást, már csak a hecc kedvéért.
[link] ... én meg egy unalmam végeredménye... vaníliás cukor *-*
2012. márc. 31. 11:22
11/25 A kérdező kommentje:
A hajam soha nem látott festéket de segáz... a többi jogos. Am meg köszönöm:) az építő kritika soha nem árt. közben rájöttem h nem az én világom. Azért köszi mindenkinek:))
2012. márc. 31. 13:47
12/25 A kérdező kommentje:
Ja a másik, hosszú a hajam. -> hajgumi meg csatt xd na csókoltatok mindenkit és köszi :))
2012. márc. 31. 13:49
13/25 anonim válasza:
Jól nézel ki de modellnek ne menj.
14/25 anonim válasza:
Szerintem erős átlag vagy, a smink borzalmas, és az, hogy kinézel legalább 20-nak, de az írási stílusod (és a helyesírásod) egy ötévesével vetekszik!
15/25 A kérdező kommentje:
Köszi, azt hiszem tényleg nem fogok. :) Amúgy 16 vagyok. A helyesírásommal nem tudom mi bajod, de azt hiszem nem is érdekel. Amúgy az 5 éves még írni se tud, nem hogy saját stílusa legyen drága nyelvészem ;)
2012. márc. 31. 14:49
17/25 anonim válasza:
Nem lehet így eldönteni, mármint hogy profi fotóval rendesen beállítva hogy néznél ki. Láttam néhány lányt, akik elképesztően szépek "megcsinálva", az életben meg számomra abszolút átlagosak, úgyhogy ne az itteni válaszokból indulj ki.
A hajad ha nem festett, akkor gyönyörű, viszont ha képeket szeretnél magadról, akkor a szemöldököd növeszd vissza. Én látok az arcodban fantáziát. :)
18/25 anonim válasza:
Továbbra is tartom azt, hogy szép vagy. Nekem legalábbis tetszel. A sok kötekedő majommal pedig ne törődj! Irigykednek.
19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)) Majd igyekszem, azért remélem nem lesz hosszú idő, de modell nem leszek azt hiszem sehogy sem:))
2012. márc. 31. 16:40
20/25 anonim válasza:
csúnyácska, jellegtelen az arcod. a szemöldököd formája nagyon elcseszett, az orrod széles nagyon. ez nem karakteres arc, szimplán csúnya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!