A csábítás eszközei. Melyik nő szereti, ha nincs mivel?
A majmok a piros fenekükkel jelzik a hímnek, hogy megtermékenyíthetők. Az emberek a fejlődés során két lábra álltak, és szemből kezdtek szeretkezni. Kellett elöl is egy jelzés. A nők melle a férfiak figyelmének a felkeltésére alakult ki. Mivel az megtermékenyíthetőség is majdnem teljesen folyamatossá vált, az időnkénti piros szín helyett egy állandó jelzésre volt szükség. A szoptatáshoz elég csak a mellbimbó, mint ahogy a majmoknál. A nők melle folyamatosan növekedett, mert a férfiak tudat alatt a nagyobbat részesítették előnyben. Jobban hirdette, hogy idenézz, nekem mekkora, jobban tudom táplálni az utódaidat! Ez működik ma is, csak mindenféle "szebb" magyarázatot próbálnak találni.
Szeretik, ha tetszenek, ezért az érzésért tulajdonképpen maguknak öltöznek. Szereti azt is, ha szebbnek érzik magukat a többi nőnél, és sokszor a másik idegesítése is a céljuk az öltözéssel.
A férfiaknak inkább vetkőzniük kellene, ha azok kedvére akarnának tenni. Kár, hogy csak kevés ilyen nő van, de azt a többiek rögtön K-nak kiáltják ki. Vagy merszük nincs hozzá, vagy a testi adottságaikat akarják titkolni az öltözködéssel.
Az öltözködéssel szebbnek akarják hazudni magukat a valóságnál, és abban a hitben ringatják magukat, hogy ez mindig bejön.
Pedig akkor a legszebbek, amikor frissen fürödve kiszállnak a kádból!
(Meg amikor sok remegés, sikoltozás után kimerülten elnyúlnak az ágyon, és nincs erejük az ellen védekezni, hogy a párjuk végigcsókolgatja a meztelen testüket. Már ha a párjuk nem olyan, aki utána hátat fordít nekik, vagy cigarettára gyújt.)
"kimerülten elnyúlnak az ágyon, és nincs erejük az ellen védekezni, hogy a párjuk végigcsókolgatja a meztelen testüket. Már ha a párjuk nem olyan, aki utána hátat fordít nekik, vagy cigarettára gyújt."
Mert a nők mikor csókolgatják végig a párjuk meztelen testét? :)
16#
Miért várod, hogy a nő csókolgasson téged? Nem az a lényeg, azért mert szereted (feltehetőleg szereted), hogy mindent megadj neki? Nem látod abból hogy szeret, hogy annyira megbízik benned hogy teljesen odaadja magát? És nem növeli az önbizalmadat, a férfiasságodat, hogy alig tud magáról, sikoltozik, néha bepisil az élvezettől? Ehhez képest semmiség az, hogy Ő nem simogat.
Vagy talán nem tudsz szinte önkívületig izgatni egy nőt, és nem tudod, hogy ilyenkor a milyen aranyos és milyen izgató látvány számodra is.
17
Undorító vagy amiket leírtál már ne haragudj....
Ez sem normális amiről te habltatyolsz.
Én nem várok senkitől semmit hogy csókolgassanak, és én sem fogok senkit csak úgy. És azt sem értem miért jelented ki olyan egyértelműen hogy én férfi lennék, mikor nem is írtam ilyet soha.
Én, és a mai modern társadalom, úgy gondoljuk hogy az egyenlőség a cél.
Ez hogy csak az egyik fél kapjon kényeztetést egy kapcsolatban, egy nagyon undorító és elavult dolog.
18
Egyáltalán nem a mell/fenék mérettől függ a szépség és a jó személyiség.
19# Kérdező, bocsánat, hogy férfinak gondoltalak. Ha nő vagy, megértem, hogy nem hoz lázba, ha az írásom alapján gondolatban látod, ahogy egy nő szinte öntudatlanul élvez. De az is lehet, hogy nem találkoztál még olyannal aki el tud ide juttatni, vagy a gátlásaid akadályozzák, és kis irigység bujkál benned, ezért nevezed undorítónak. Pedig egy csoda! Mindent megteszek érte, és igyekszem minél tovább ott tartani a páromat. Bereked a sok sikoltozástól, másnap izomláza lesz tőle, de amikor magához tér, olyan szerelmesen, boldogan tud rám nézni, hozzám bújni, ami mindent megér. Mi ebben az undorító, és hol sérül itt az egyenlőség?
Azt sem tartom elavultnak, ha akkor, és ott éppen csak a partnerem élvezi, mert jó adni! Hosszú távon úgyis kiegyenlítődik az adok-kapok egy jó kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!