Ezekkel a méretekkel lehetnék kifutómdell?
81-69-94-51-36
Mell-derék-csípő-comb-vádli
Ha nem mennyit és min kéne változtatni? Tervbe van véve egy 5 kg-os fogyás ami mindegyikből lefaragna egy olyan 3 cm-t. 171-172 cm vagyok. Tudom modellnek kicsit alacsony de Palvin Barbi is 172 cm. És plus size modell lehetnék vagy ahhoz túl vékony vagyok?
És kérlek ne privátba irogassatok sértő üzeneteket,hanem nyugodtam írjátok ki ide is.
Akire gondoltam tudni fogja.
Én ugyan nem vagyok naprakész a modellvilágban, de ahogy látom körte alkatod van. Ezzel az a baj, hogy a csípőd mindig jóval több lesz a mellbőségnél, akárhogy fogyókúrázol. Ideális az azonos érték. Ezen felül nem vagy elég karcsú, derék 60-65 között ideális. Ez is alkati.
Ettől függetlenül sokan örülnének ilyen számoknak. Szerintem nem éri meg annyira a modellkedés, hogy emiatt sanyargasd magad, vagy kudarcélményeid legyenek az a pár centi miatt.
Jo alakod van,le ne fogyj!
A kifuton hanyinger noket lehet csak latni. Palvin is egy okadek. Foleg az alakja amorf gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!